Vypínanie MBA 128 SSD

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Vypínanie MBA 128 SSD

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    RomanSA2
    Účastník (Participant)

zdravim ludkovia,

troška ma začína štvať že štart MBA je asi 8-10 sekund, ale vypínanie niekedy trvá 1-2 sekundy a niekedy vyše pol minutky. viem že určite behá kopec programov v pozadí ale tak pride mi to strašne dlho. Napr cez BootCamp mám Win8 a tam vypinanie trvá len klik na ikonku vypnuť. zdá sa mi že niečo nema apple doriešene alebo podobne. Má niekto takýto problem, a ako ho rieši ? :) dikes

Hurfo
    Účastník (Participant)

??? Mat tvoje problemy. Len informacne Windows Vista alebo 7 sa bezne spusta cca 3-4 minuty. Niekomu sa vypina aj 15 minut ak nahodou caka na instalaciu aktualizacii o ktorej ta neinformuje len ta moze pri odchode z prace porazit.
    Tvoj problem je v tom ze mas v Mac OS otvorene programy a tie sa zatvaraju. Ak chces porovnavat tak najskor zatvor vsetky programy ktore maju pri ikonke v Docku bodku. A potom skusaj.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Windows 8 sa po kliknuti na ikonu vypnutia hibernuje. Skus ho restartovat a uvidis kolko mu bude trvat vypnutie a nabehnutie.
    To ze ti niekedy dlsie trva vypinanie na MBA je uplne normalne a logicke v zavislosti na pocte spustenych programov tesne pred vypnutim booku.

iMartin
    Účastník (Participant)

Okrem toho. Dúfam, že ti je jasné, že MacBook vypínať nemusíš, však? Len zavrieš a hotovo. Pri SSD ani čakať na uspanie disku nemusíš.

RomanSA2
    Účastník (Participant)

ale na noc MacBook vypinam, lebo dosť mi to žralo health baterie ked som ho dával len spať :) díky za odpovede chlapi :)

Mito
    Účastník (Participant)

Oči ma bolia

RomanSA2
    Účastník (Participant)

povieš mi aj z čoho ?

peto7532159
    Účastník (Participant)

„chlapY“ :)

Mito
    Účastník (Participant)

RomanSA2: „začína štvať, že …“ čiarku za -ale- nemusíš mať, „vyše“ (teraz som si uvedomil, že ti nejdem písať o ´ a ˇ) „Viem, že…“, „vypínanie…“, „zdá sa mi, že…“ a pred -a- takmer nikdy čiarka. Tá perlička nakonci chlapy.

RomanSA2
    Účastník (Participant)

a ty si akože učitel ?? lebo tvoje príspevky sú mi na nič.. skús ty rýchlo písať na iPhone a bez chyby. Mudrc… k téme sa vyjadriť nechceš ?? :)

P.S. radšej rieš Mojsejovú :)

Sorry za gramatiku

igino
    Účastník (Participant)

mito: Prečo by boli romansa2-ove príspevky na nič? Veď ťa vzdeláva.
    Rýchlejšie by bolo na iPhone napísať: „Ďakujem“.

Martinko115
    Účastník (Participant)

ahoj mám problém a dosť sa mi to nepáči,kúpil som si MacBook Pro 13 2010 od ruky ! vôbec mi MacBook nejde vypnúť ! ja neviem čo je stým dám ho vypnúť a MAC sa znovu naštartuje…dám ho uspať znovu naštartuje…ale ak ho dám sklopiť bez problémov sa uspí… nevie niekto čo stým môže byť prosím vás každá rada bude dobrá ďakujem vám :)

inspektorko
    Účastník (Participant)

To Martinko115:Hlavne skontroluj aktualizacie a ci mas nainstalovany SMC update viz.http://support.apple.com/kb/DL1590

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.