Vymenený kryt – iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vymenený kryt – iPhone 4

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    ATriXe
    Účastník

Zdravím, plánujem kúpiť od jedného chlapíka iPhone 4, problém je v tom, že bol na ňom vymenený čierny kryt za biely, vraví, že je to originálný diel. Celkom nerozumiem odkiaľ sa dá zohnať originálny biely kryt Apple. Myslím, že apple súčiastky do iPhonov v Apple Storoch nepredáva … :D, či? A ešte by ma zajímalo, či je možné aby mal telefón po tejto výmene krytu stále záruku?
    Dik ;)

Anonymný
    Neaktívny

Zaruku uz nema, kryty sa nesmu vymienat. Kazdy kryt na navyse unikatny identifikator zo zadnej strany. Originalne kryty sa daju kupit na vela miestach.

Drevoplech
    Účastník

jediny rozdiel v original a neoriginal krytoch je asi tak cca 200 Eur v cene. Neviem co vam vsetkym drbe s tymi originalmi. Problem je akurat v tom, ze vymenou prisiel o zaruku ak to nemenil autorizovany servis s pouzitim ich dielov.

ATriXe
    Účastník

takže ani keď ho vymenil za originál, záruku už nemá, áno?

ATriXe
    Účastník

Mne ani tak neide o original, ale ked mi tvrdi ze to je original mal by to byt original, inak mi klame a potom to uz premna nieje seriozny predajca ;)

ATriXe
    Účastník

http://www.bazos.cz/obr/1/249/12403249.jpg posielam fotku, podľa mňa to nieje originál, prezdradila ho tá mriežka nad slúchadlom.

Drevoplech
    Účastník

:) ta mriezka tam ma byt na co? Ja som uz neoriginalny kupoval aj montoval, ale takuto mrezu to tam urcite nemalo. To co som montoval ja bolo vizualne a myslim aj funkcne identicke s originalom.

Ak by to bol original, tak by mal mat nejaky doklad o kupe a ak to bolo menene v servise, tak by mal mat servisny protokol.

ATriXe
    Účastník

Neviem naco tam je ta mriežka, síce aj v originále bieleho iPhonu je tam ten otvor nad slúchadlom, ale má iný tvar viď http://storeimages.apple.com/1718/as-images.apple.com/is/image/AppleInc/MD198?wid=326&hei=326&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.