Výmena zadného krytu na iPhone

Domov Diskusné Fóra Ostatné Výmena zadného krytu na iPhone

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77579
    Daehko
    Účastník (Participant)

    Zaujímalo by ma, či je možné aby mi v apple predajni vymenili zadný kryt na iphone za mnou zakúpený nový. Kedže na tolko zdatná niesom aby som si rozoberala telefon sama. Dakujem

    #263883
    n3lson
    Účastník (Participant)

    teoreticky ano, ale podla toho aky kryt…..asi 10 ludi do servisu ku mne prislo s krytmi, ale 7 som vyhodil prec, nech si ten kryt nechaju, nakolko bol absolutne nevyhovujuci…zalezi len na tom..

    #263884
    danocoys
    Účastník (Participant)

    Podla mna preco nie, samozrejme si za to vypytaju adekvatnu ciastku.

    #263886
    Daehko
    Účastník (Participant)

    Tak tomu rozumiem, a sú nejaké bližšie špecifiká na základe ktorých rozoznám vyhovujúci kryt? Alebo sa radšej nemám spoliehať na internetový obchod…

    #263888
    Julien
    Účastník (Participant)

    Servis na safarikovom namesti napis im mail.

    #263889
    n3lson
    Účastník (Participant)

    vacsina lacnych krytov na aukre su absolutne nevyhovujuce…musi mat chromovy ramcek…inak budes mat problem s wifi a signalom…teoreticky sa da pouzit aj ramcek, ktory mas teraz, ale nie kazdemu sa to bude chciet lepit..

    #263890
    Io (:
    Účastník (Participant)

    uz tam nejsu julien .. prestahovali sa

    teda ak myslis mkm .. su na Bosákova 7 a uz sa ani mkm nevolaju :/

    #263891
    n3lson
    Účastník (Participant)

    daehko: odkial si?, mozno, ze by som ti s tym vedel pomoct…

    #263893
    Daehko
    Účastník (Participant)

    n3lson:Pohybujem sa Košice-Poprad…je tam niečo kde mi môžu pomôcť?

    #263950
    n3lson
    Účastník (Participant)

    ja som z brna, ale pochadzam zo snv…22. idem domov…tak sa mozme nejako dohodnut…

    #264437
    Daehko
    Účastník (Participant)

    Tak to je pomerne blízko od PP …stačí nejaký kontakt na niekoho poprípade by si ma mohol niekam nasmerovať.dakujem

    #264455
    slavozv
    Účastník (Participant)

    to n3lson: nikde som nevidel ze by dotycna uviedla o aky iP sa jedna a ty tu pises nieco o lepeni chromovaneho ramceka. Neviem ako na inych iP ale na 3Gs – ku sa nic nelepi , ale skrutkuje, resp. zacvakava a to ze ked ho nevymeni ze bude problem s wifi signalom je poriadny blud, sam som vymenil niekolko krytov kupenych na ebay za cca 8-10,-€ a ani s jednym nebol ziadny problem ze by nieco nepasovalo! uplne ako ten origo apple co stoji tusim okolo 40,-€. Jedine boli len o malinko menej odolne voci poskriabaniu Ale je pravda ze malo technicky zdatny clovek si to sam urobit nedokaze.

    #264460
    n3lson
    Účastník (Participant)

    Som servisny technik, takze viem svoje…tak ma tu nepresviedcaj…menil som tisicky krytov, aj s ebay, takze viem svoje o tom co je blud a co nie

    #264466
    slavozv
    Účastník (Participant)

    mne je jedno ci si technik ci nie! aj v autoservisoch su servisni technici a bohuzial mnohi vedia velke hovno ( cest vynimkam) este raz a naposledy: kryt na 3 Gs sa absolutne nelepi! To si sa teda riadne degradoval ak tvrdis opak! A ak pri odpajani jednotlivych konektorov nic neposkodis a vratis vsetky spoje do povodneho stavu, tak nie je vobec nutna vymena oceloveho pochromovaneho ramika kvoli wifi. Teraz pred chvilou som menil jeden z krytov a na to nepotrebujem byt servisny technik – taketo veci su na nete urobene lepsie ako vo vasich manualoch – ak vobec nejake mate! Viac k tomu nemam co dodat ani sa k tomu dalej vyjadrovat.
    edit: jeden moj kamarat zo servisu tvrdi ze zbytocnymi vymenami suciastok si dokazu nahnat obrat a tym aj zisk ked je malo roboty , asi na to nieco bude. A uz fakt dost.

    #264480
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    slavozv – nemôžem s tebou celkom súhlasiť, menil som si zadný kryt na iP 3gs a ak sa kovový rámik nelepí tak potom tam drží asi silou vôle. Nebudem polemizovať o origo a neorigo krytoch, to je o inom. Síce tvrdíš že “kryt na 3 Gs sa absolutne nelepi!” a v tom máš v podstate pravdu, lenže ak niekto kto sa tomu nerozumie, toto prečíta tak nadobudne pocit že pri výmene krytov sa tam NIČ nelepý a to nie je pravda. Budem sa opakovať, kovový rámik je potrebné prilepiť. Posledný pol rok sa pohybujem 99% času v PP okrese a keď som zopár mobilshopov ktoré deklarovali aj servis s požiadavkou na výmenu krytu, a všade rovnaká odpoveď “to je extrémne zložité, to nerobíme” tak som si ho vymenil sám. Síce mi to trvalo asi dlhšie ako by to robil skúsený servisák, pardon zamestnanec mobilshop servisu/vymieňač, ale nakoniec som to zvládol. A najzložitejšou je operáciou je lepenie rámika, pardon ja hlupák veď ako tvrdia odborníci, pry výmene krytu na iP 3gs sa nič nelepí.

    Daeho – ak nikoho nezoženieš som ti to ochotný vymeniť, podotýkam ZDARMA – maximálne za jedno presso – vymeniť. kontakt na mňa latrina@me.com nečuduj sa mailu je taký aký je ;)

    #264485
    Lens
    Účastník (Participant)

    slavozv: Neviem ci je konstruckny rozdiel medzi 3G a 3GS ale silno pochybujem a 3G ma medzi ramikom a krytom od vyroby nanesene lepidlo skore som musel strhavat a nanasat nove… A ak si v ruke mal co i len jeden tento iphone tak vies ze odchylovanie ramiku od zadneho krytu je jedna z najcastejsich vad tohoto telefonu. Staci tukes na hranu a uz to ide. A ak si normalny user tak ratas tym ze tukancov bude dost a preto to je lepsie zalepit…. Ja mam zasa pocit ze niektory ”skuseni superodbornici” zasa setria na lepidle :) Ale vdaka. Takto aspon viem u koho si to nedam robit:)

    #264493
    n3lson
    Účastník (Participant)

    Ďakujem pani…

    #265182
    slavozv
    Účastník (Participant)

    kedze vidim , ze je tu niekolko odbornikov co si myslia ze si vymyslam tak si to tu pozrite:

    staci zhruba od nejakej 6:30 min, tam jasne vidite ze chromovy ramik nie je prilepeny, ale priskrutkovany – nie je ziadny dovod nasrat tam akekolvek lepidlo, ked to ma dookola niekolko skrutkovanych spojov!!!!
    a uz mi s tym dajte pokoj – ja som si svoju pravdu obhajil na rozdiel od strasne skuseneho servisneho technika n3lsona – je to len dalsi odbornik na baterky, ktory si mysli ze ked robi v servise ze zozral vsetku mudrost sveta
    povodne som na tie vase osocenia nechcel ani reagovat, ale nerad si nechavam na seba spinit

    to Lens: mam 3Gs uz hooodne dlho, par krat spadol, ale ramik sa nema dovod odchylit, kedze je priskrutkovany, ledaze ti spadne tak totalne, ze ti obtrha tie uchytky vo vnutri, ale to uz asi skor odide aj display
    to Tartarus: ty radsej nic neopakuj a ani nelep!! lebo to zjavne nie je potrebne (bavim sa o 3Gs, 3G nepoznam)
    edit:
    je mi ovsem lauter jedno kto si tam kolko a akeho lepidla natrepe

    #265195
    Andreso
    Účastník (Participant)

    Si ten iPhone rozober a zistíš, že ten rámik so zadným krytom NIE SÚ zošróbované- skús sa pozrieť po nete, koľkým ľuďom sa počas používania odlepil ten rám od krytu v rôznych rohoch. Menil som kryt na iPhone 3Gs aj 3G a je to úplne totožné. HAWK

    #265248
    Io (:
    Účastník (Participant)

    Btw aj mne sa odlepil ;)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.