vymena hdd

Domov Diskusné Fóra Nezaradené vymena hdd

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Jurasko
    Účastník (Participant)

Chcem sa poradit chcem si zmenit disk a chcem tam dat tento
    http://www.alza.sk/western-digital-2-5-scorpio-black-750gb-16mb-cache-d215355.htm
    Chcem ho dat do macbooko pro 15-inch, Mid 2010 a este aj do druheho Unibody Mid 2009.
    A chcem vediet ci tam bude pasovat aj do jedneho aj do druheho macu dakujem.

fanthomas4
    Účastník (Participant)

presne tento istý som dával pár dní dozadu do 13″ mid 2010 a funguje všetko bez problémov, s tou 2009 neviem, ale tá 2010 by mala byť ok

Jurasko
    Účastník (Participant)

a si spokojny co sa tyka rychlosti spotraba a ked je rychlejsi v toceni ci necitit vibracie a tak ?

andrejtom
    Účastník (Participant)

mam ten isty v MBP 2010 a je trocha hlucnejsi, spotreba isla o kusok hore, a co sa tika rychlosti tak az taky rozdiel vtom nieje.

fanthomas4
    Účastník (Participant)

ja ho mám použitý vo Fusion Drive, takže rýchli je určite a vibrácie necítim žiadne, alebo aspoň som doteraz žiadne nepostrehol

Jurasko
    Účastník (Participant)

a co je ten Fusion Drive nesom si teraz isty ale nieco sa mi mari co by to mohlo byt
    a ako sa robi ?? k tomu mi treba este dokupit SSD ???

fanthomas4
    Účastník (Participant)

je to kombinácia SSD a HDD s tým, že v Macu sa to tvári ako jeden disk a Mac sám od seba presúva súbory podľa toho, ktoré najčastejšie používaš tak tie sú na SSD aby k nim bol rýchlejší prístup

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.