Vydrz baterie iPhone 4S – skusenosti

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vydrz baterie iPhone 4S – skusenosti

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81443
    lacmop
    Účastník (Participant)

    Ahojte, na nete je vela reci, ze 4S ma problemy s vydrzou baterie, kde v niektorých pripadoch je uplne vybitie otazkou par hodin.

    Vase skusenosti?

    Thnx

    #286755
    raul
    Moderátor

    Drzi velmi pekne.

    Vydrzal mi uz dvakrat takych 32hodin, z toho min 4 hodiny hudba, min 2hod telefonovanie, aspon 2hod nejaka hra, stale bluetooth, wifi, jas skoro max…

    Praveze mam pocit, ze mi vydrzi viac ako iPhone 4…

    #286764
    bawy
    Moderátor

    Prešiel som z 2ročného 3Gs ka na 4s a môžem povedať že výdrž je dosť v pohode, šťavím ho, hrajem hry, proste reálne používam a deň vydrží..no mám ho zatiaľ len 3 dni..bude to chcieť asi trochu času na objektívne posúdenie, ale zatiaľ som spokojný.

    #287182
    Robik
    Účastník (Participant)

    4S mam par dni … urcite ho treba vzdy cez noc nabit. Ale 1 den vydrzi, plus i par hodin naviac.

    #287183
    P4r4doX
    Účastník (Participant)
    #287241
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    Mozno tam bude predsa len nejaky problem s vydrzou: http://goo.gl/vGXeH

    #287243
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Vyjde update , co riesi vydrz baterie 5.0.1

    Apple Confirms Battery Life Issues With iOS 5, Software Update Coming
    A small number of customers have reported lower than expected battery life on iOS 5 devices. We have found a few bugs that are affecting battery life and we will release a software update to address those in a few weeks.”
    A number of solutions have been proposed by the community for this problem, including turning off Time Zone detection, Bluetooth and others.

    Google preklad

    Apple potvrdzuje, životnosť batérie Problémy s iOS 5, Software Update príchod
    Malý počet zákazníkov hlási nižší ako očakávané životnosť batérie v zariadeniach iOS 5. Našli sme niekoľko chýb, ktoré ovplyvňujú životnosť batérie, a my sa uvoľniť novú verziu softvéru pre riešenie takýchto za pár týždňov. ”
    Rad riešení bola navrhnutá Spoločenstva k tomuto problému, vrátane vypnutia Časové pásmo detekcie , Bluetooth a ďalšie.

    Apple má už rozoslal vývojárom 5.0.1 beta, ktorý má tento problém riešiť.

    #287274
    titinius
    Účastník (Participant)

    nazdar, aj mne sa zda ze mi vydrzi baterka dost kratko,
    vcera vecer som ho nabil z 3% na 100% a cez noc som cestoval vlakom (22:30 – 06:00), rano som sa zobudil a baterka bola na 80% a to som absolutne nic nerobil, teraz (13:22) ma bateria 59% a taktiez som nic nerobil, lebo som dospaval :)
    vypol som time zones, iAds aj premavku v systemovych lokalizaciach. takze neviem no, nemam pocit ze by to bolo take ako iP4

    a navyse sa mi neda vypnut 3G !! resp prepnut do iba EDGE,
    bud mozem vypnut vsetky data alebo musim mat 3G/EDGE podla toho ako sa rozhodne iPhone, co podla mna dost skracuje zivot baterie, na push a spol mi bohate staci EDGE a ked idem browsovat atd tak si pustim 3G, takto musim mat nonstop 3G,
    wtf ?

    #287275
    bawy
    Moderátor

    titinius: 3g je napevno kvôli SIRI, ale popravde sa mi tiež tento nútený 3g spôsob vôbec nepáči..tiež som zapínal 3g iba občas..

    #287375
    titinius
    Účastník (Participant)

    sak som niekde cital ze Siri odosiela len 15kb – 150kb dat na jedno zapnutie, tak naco 3G

    #287394
    bawy
    Moderátor

    asi aby medzi otázkou a odpoveďou nebola dlhá odozva.inak to fakt zmysel nedáva..potom jedine, že to je bug.

    #287420
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Bug to neni, je to urcite skryte schvalne. Holt nepocitali s tim, ze si tolik lidi vypina 3G?

    Jinak osobne se celkem divim, ze si tolik lidi 3G vypina? Pokud se nepletu, v pripade edge nejdou data a hlas zaroven? Takze se muze stat, ze ve chvili kdy se odesila mail, nebo probiha jina datova komunikace, nebude clovek dostupny na telefonu? Zase sorry, pokud si koupim nabuseny mobil jako iP, tak proc ho kryplit v zakladni funkcionalite? Nerikam vypnout ruzne polohovaci/push srandy. Ale 3G?

    A taky nerozumi tomu, ze tolik lidi baziruje na x denni vydrzi baterky? Kolik lidi dneska nema moznost alespon jednou za den pripojit mobil do nabijecky, nebo pres USB kabel k pocitaci? Veeelmi male procento. Ja se teprve chystam prejit na 4s a zatim pouzivam stare 3G (2.5 roku), kde mam zapnute 3G, wifi a BT. Pouze na noc vypinam do flight modu. Den vydrzi urcite. A to ma, pokud vim, 3G slabsi baterku jako 4/4s, nehleda na stari meho 3gcka? ;) V praci ho vzdy pichnu do USB. Extra kabel se da koupit za 1-3USD i s postovnym. Takze ja osobne si s nemoznosti vypnout 3G nedelam vrasky. A pocitam, ze se 4s si proti 3G s vydrzi urcite polepsim. No, spis ani ne, protoze budu vic zdimat jeho moznosti ;)

    #287430
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    niektory to potrebuju vypnut lebo nemamuju neobmedzeny net (chap to tak, ze vypinaju aj edge)
    a raz za den je moznost ho nabit, ale ked som cely den telefon nepouzil, tak ma predsa nenapadne dat ho do nabijacky a nenapadne ma ze 50% je fuc

    #287438
    odklizec
    Účastník (Participant)

    mudrnudl, vsak pro omezeni internetu staci vypnout mobilni datove prenosy. Tahle moznost ve 4S pokud vim stale je? To ale nema s nemoznosti vypnout 3G nic spolecneho.

    Jsem si jisty, ze pokud clovek cely den nepouzije wifi, mobilni datove prenosy a v podstate na nej cely den nesahne, jak pises, tak mu zapnuta 3G sit nesezere 50% baterky. O tom jsem hluboce presvedcen. Ano, ted je na 4s nejaky problem s baterkou, na jehoz odstraneni se pracuje. Nezapominal bych na jednu dulezitou vec, co se tyce vydrze 4S baterky. Nejaka relevantni data se daji cekat az po nejake dobe co bude 4S na trhu. Tesne po koupi si totiz uzivatele s novym mobilem “hraji” vyrazne vic, nez po nejake dobe, kdy se pouzivani ustali na nejake obvykle urovni.

    #287445
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    ty si to vobec nepochopil, tato tema je o baterke – ja potrebujem vypnut aj edge aj 3G, aby baterka vydrzala dlhsie (aj kvoli tomu ze nemam neobmedzeny net)

    aby si vedel o akom rychlom znizovani baterie rozpravam:
    “titinius pred 21 hodinami
    nazdar, aj mne sa zda ze mi vydrzi baterka dost kratko,
    vcera vecer som ho nabil z 3% na 100% a cez noc som cestoval vlakom (22:30 – 06:00), rano som sa zobudil a baterka bola na 80% a to som absolutne nic nerobil, teraz (13:22) ma bateria 59% a taktiez som nic nerobil, lebo som dospaval :)”

    takze ziadne hranie, ios5 je zabugovany a treba pockat na update – nie je to v iphone

    #287460
    Mik98
    Účastník (Participant)

    mudrnudl.. a mi povedz ako sa da vypnut aj edge na iPhone? Tak na taku vec som zatial este neprisiel. A ako pise odklizec ak nechces aby ti mobil bral data tak vypni mobilne data.. Moznost zapnut alebo vypnut 3G nema nic spolocne s tym kolko dat sa ti minie.. Tato funkcia ti akurat umozni vacsiu/mensiu rychlost pripojenia a s tym spojenu aj nizsiu zivotnost baterky.

    #287466
    bawy
    Moderátor

    odklizec: edge môže príjmať hovor v pohode, túto funkciu nezvláda len základný GPRS.
    3G som na svojom 3Gs stále vypínal pokiaľ som nešiel na net alebo nepoužíval vzdialenú plochu (screen sharing), keďže výdrž baterky mi vyhovovala viac 2 dni ako 1 deň.
    Ja chápem, že apple chcel spraviť krok vpred a začať fungovať nonstop na 3G, lenže v miestach kde nie je kvalitné 3G pokrytie nastáva prúser a to je permanentné prepínanie medzi 3G a Edge/GPRS a to šťavý baterku fakt MARKANTNE, vtedy je človek rád ak stihne večerné nabíjanie, a nedajbože aby si medzi tým pustil nejaký podcast/video/hru/polohovné GPS apps…to potom fakt to večerné nabíjanie proste nestihne a telefón kľakne. Takže moje zhrnutie je také, že zo začiatku som ani ja nepociťoval problém s baterkou no s odstupom času, keď vidím že môj 2ročný 3Gs mi pri rovnakom používaní vydrží viac ako 2x toľko..som trochu skormútený.

    #287538
    nwagner
    Účastník (Participant)

    no musim konstatovat ze aj ja na svojej iPhone 4ke pocitujem s iOS5 nizsiu vydrz. Nic dramaticke – ale cca o 2 hodiny vydrze denne . Co ma tiez trochu kasle lebo som mal istotu ze den vydrzim … teraz tu istotu nemam. Ale v update dufam ze to upravia yy

    #287558
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Moje 3GS sa vypne pri 30% alebo niekedy aj skôr. Batérie je zdevastovaná.
    iPhone 4S mám objednaný, takže sa teším, že výdrž batérie sa mi zlepší a tak isto dúfam, že Apple do 2 týždňov vydá 5.0.1 ktorou opraví tie bugy (dúfam, že aspoň čiastočne)
    -Včera sa mi 3GS vypol asi o 21:00 pri 35%…ževraj je vybitý (čo keď sa stane v piatok večer je sakra nepríjemné)

    PS: myslíte, že ani po JB sa nebude dať vypnúť *only* 3G ? a fachať na EDGE, ináč EDGE ma serie aký je pomalý, mám rad 3G, tak dúfam, že nebudem mať problémy s tým 4S.

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.