- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 4 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Vie niekto odblokovat iP4 od AT&t 4.11.08 ?
OK, ak som ta nahneval alebo urazil, tak sa ospravedlnujem, chcel som ti len pomôct, myslel som si, ze patris do skupiny ludi, ktori nevedia pouzivat google a potom tu zakladaju nezmyselne temy. Mohol si napisat, ze chces osobnu skusenost, nebol by som ta ucil pozivat Google :)
Neverím kde tento svet speje :O
:))) ja pouzivam google stale, naozaj vzdy ked sa da … v skole – aka kolvek otazka na skuske, teste a pod. hned iP4 a google fičiííí :)
nevadi, pekný večer
Tak to asi bohviekolko do odpovede nenapises :D
kazdy ma kus pravdy ale napada ma len jedno riesenie pre odlahcenie… Re88ne: vyhod ten !!!! do kosa :D nic v zlom ale trosku to prehanas ;)
P.S. Ako tu sledujem toto forum tak re88ne si podla mna zdatnejsi clovek z fora v iVeciach resp podobne veci ti tu uz niekto pisal. Napr v teme kde ste riesili ip4 verizon/at&t. Chapem aj ludi co sa hnevaju na odpovede pouzi google, ale bez toho by to fakt neslo. Potom by to tu vyzeralo ako na inom nemenovanom „apple fore“ ;)
Sorry za OT, ale uz je asi na case uzamknut tuto temu…