Vie niekto odblokovat iP4 od AT&t 4.11.08 ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vie niekto odblokovat iP4 od AT&t 4.11.08 ?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    P4r4doX
    Účastník

OK, ak som ta nahneval alebo urazil, tak sa ospravedlnujem, chcel som ti len pomôct, myslel som si, ze patris do skupiny ludi, ktori nevedia pouzivat google a potom tu zakladaju nezmyselne temy. Mohol si napisat, ze chces osobnu skusenost, nebol by som ta ucil pozivat Google :)

Mito
    Účastník

Neverím kde tento svet speje :O

re88ne
    Účastník

:))) ja pouzivam google stale, naozaj vzdy ked sa da … v skole – aka kolvek otazka na skuske, teste a pod. hned iP4 a google fičiííí :)

nevadi, pekný večer

raul
    Moderátor

Tak to asi bohviekolko do odpovede nenapises :D

MoRFi
    Účastník

kazdy ma kus pravdy ale napada ma len jedno riesenie pre odlahcenie… Re88ne: vyhod ten !!!! do kosa :D nic v zlom ale trosku to prehanas ;)

P.S. Ako tu sledujem toto forum tak re88ne si podla mna zdatnejsi clovek z fora v iVeciach resp podobne veci ti tu uz niekto pisal. Napr v teme kde ste riesili ip4 verizon/at&t. Chapem aj ludi co sa hnevaju na odpovede pouzi google, ale bez toho by to fakt neslo. Potom by to tu vyzeralo ako na inom nemenovanom „apple fore“ ;)

Sorry za OT, ale uz je asi na case uzamknut tuto temu…

re88ne
    Účastník

@morfi

Samozrejme, uz to treba uzamknut :) a BTW mohla by tu byt nejaka funkcia na zmazanie temy, samozrejme len tym kto ju zalozil :-)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.