Potrebujem zistit preco pri 50 stupnoch mi ide na plne ventilator to je 6200 otacok za min +-…..Mam macbook white 1,83 lite 2006 zatazenie procesora mam 20percent viac nie….nechapemmm..Dakujem za pomoc
nikdy jsem nemel potrebuju pouzivat smsFanControl a nikdy jsem nemel problem s tim ze by vetrak bezel kdy nemel….. Radim, nestourat se v systemu a nechat to tak jak to v apple navrhli.
peto: to ties nieje dobre….macbook dostava pri takych teplotach zabrat…a samozrejme aj zivotnost sa potom znizuje….ja na mojom sa mi zacne krutit z povodnych 2000rpm ked mam nad 62-65 stupnov….akurat:)….radim skus stiahnut smcFanControl ak nemas a ak mas tak si skus nastavit na nizsiu telotu… ja osobne smcFanControl nepouzivam lebo nemam dovod ties som toho nazoru ze co apple nastavilo tak by sa to menit nemalo zbytocne sa vtom sparat ale ak mas ty takuto teplotu a nic si stym nerobil tak by som to urcite nastavil na nizsiu:)..pretoze moze ti casom nieco odyst pri takych teplotach:)
v smcfancontrol sa take veci nastavit nedaju.
ja si tiez myslim ze ako to apple nastavil tak je to dobre, no smcfancontrol napriek tomu mam. najprv si treba zistit naco ten program je az potom hovorit o nom.
smcfancontrol pouzivam len na zobrazenie teploty a otaciek.
da sa v nom sice nastavit minimalne otacky ake maju byt, ale to mam na default 2000.
ked ti to nerobila pred niaky casovym obdobim ,tak to asi chyba apple nebude…dalo by sa uvazovat aj o chybe macbooku ,koniec koncov 1.83 ghz intel – medzi macbookmi je to dedusko…..
Autor
Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Používame súbory cookie, aby sme vám zaručili, že vám na našej stránke poskytneme najlepšie skúsenosti.Súhlasím