Velmi kratka vydrz baterie na iPhone 4s

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Velmi kratka vydrz baterie na iPhone 4s

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 36 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83184
    Raduz
    Účastník (Participant)

    Caute, mam na Vas jednu otazku ohladom vydrze baterky na iPhone 4s. Pred par dnami mi z nicoho nic zacala rapidne klesat vydrz baterky cca 50% za 4-5 hodin. Spravil som restore, nepomohlo. Tiez som skusal nastavit iPhone ako novy bez obnovi zo zalohy a nic. Ked pozriem v nastaveniach, tak cas pohotovostneho rezimu je skoro rovnaky ako cas pouzivania. Telefon je na stole a nie je pouzivany. Ked pozriem na beziace procesy, tak ide len telefon. Skusal som uz vsetky mozne nsstavenie a resety, ale nic nepomaha. Nemate niekto podobnu skusenost? Pomohlo Vam nieco vyriesit tento problem?

    #297287
    mk01
    Účastník (Participant)

    ak si dobre spominam, tak to je standardne dodavana funkcionalita. nejaky update to mal riesit (viac menej).

    mk

    #297289
    JFK.
    Účastník (Participant)

    u mňa výdrž a usage vyzerá asi tak :
    http://cl.ly/00381E2I470a0Q1U1G17 – ostáva 30%
    http://cl.ly/1z0W1m310d0N0c3r0l3T – ostáva 4%
    -tiež sa mi to zdá málo, ten usage vytiahnuť and 8 hodín je ťažko, len ak je tam hudba z velkej časti, tak sa to dá…
    Asi každý čaká na oficialnu 5.1, ale podľa mňa to nevyrieši ten problém s baterkou, baterká tam má len o malilinko väčšiu kapacitu ako iPhone 4 a procesor A5 je oveľa silnejší…nikdy to nebude dobrá výdrž podľa mňa, ale možno sa budú snažiť ten iOS čo najviac optimalizovať…uvidíme pri 5.1 :)

    #297299
    howoarang
    Účastník (Participant)

    @ Raduz

    nedaval si si tam nejaku aplikaciu ohladom predlzenia zivotnosti baterie???

    ja som tam jednu mal, nejakju cinsku, vyzerala naozaj dobre, spustal som ju ako asistent pri nabijani, tam mi popisovala stav baterie, cas nabijania: rychle nabitie do 100%, potom plne nabitie, ktore trvalo este dalsie 2 hodiny nabijania… Mal som zaroven aj dalsie 2 aplikacie spustene pri nabijani a tie mi odhadovali cas nabijania cca 2,5 hodiny, no ta cinska aplikacia az 5 hodin… Ok, nevenoval som tomu pozornost, no po nabiti sa mi bateria zacala rapidne vybijat, cca 20% za 2 hodiny a to som s iPhonom nic nerobil… Po vybiti som zopakoval postup znova s otvorenimi aplikaciami pre bateriu a rovnako rychle vybijanie…
    Tak som dal restore a spominaniu nemenovanu cinsku aplikaciu som tam nedal, tie dalsie dve pouzivam stale a problem s vydrzou uz nemam.

    #297302
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    takto to dopadne, ked si date jailbreak a kadejake kraviny.

    Mam checkovanie mailov pravidelne, furt bezi IM klient, aktivne pouzivanie telefonu a velmi caste volanie. Vydrz 2 dni (2. den vecer nabijam).

    Fakt neviem, co s tym stvarate, ked vam to lezi na stole a bateria ide do kelu. Ako sa tu pisalo, vypnut systemove lokalizacne sluzby (hlavne kompas), diagnostiku zasielania do Apple. Nerestorovat zalohu zo stareho iPhone (specialne ak ste na nom mali jailbreak!!!) a nastavit vsetko od zaciatku – sync kontaktov a apps nanovo atd.
    ZIADNY JAILBREAK. Nahrate si tam kadejake volovinky typu Lockinfo a divite sa?

    #297311
    Raduz
    Účastník (Participant)

    @ Jozef Remen
    ziadny jailbreak na telefone nemam a na tomto kuse ani nikdy nebol. Vsetky aplikacie su oficialne zakupene cez appstore. Telefon mam v pohotovostnom rezime 2 hodiny a 3 minuty a z toho vyuzivanie pise 1 hodinu a 26 minut. Telefon nebol vobec pouzivany len kontrola stavu vyuzivania. Ani mail, ani jeden telefonat nic. Push mam vypnute…vyzera to tak ako keby v pozadi bezal nejaky proces, ale pri kontrole sa vsetko tvari ,ze je ok…robil som aj restore a nerobil som obnovu z povodnej zalohy, dal som ho ako novy phone…fakt tomu nerozumiem

    #297313
    howoarang
    Účastník (Participant)

    @ Jozef Remen

    ani ja nemam jailbreak, Mam iP4S a nan este jailbreak neni :)

    a este k tej poznamke – vypnut lokalizaciu, hlavne kompas. Lokalizacne sluzby zapinam, len ked to potrebujem, cize teraz v takomto pocasi vobec. Ale kompas v nastaveniach v lokalizacnych sluzbach mam povoleny stale – ako jedinu polozku. Myslim, ze si chcel povedat, aby sme si vypli v lokalizacnych sluzbach polozku Nastavenie cas. pasma. To bola ta prvotna pricina rýchleho vybijania baterie u novych iP 4S.

    #297317
    Raduz
    Účastník (Participant)

    @howoarang
    mna napadaju len dve aplikacie, ktore by to mohli teoreticky sposobit. RAM doctor a Battery doctor….

    #297319
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    ja odporucam spravit celocyklove nabijanie niekolko x po sebe bez akychkolvek asistentov, pokial sa vydrz baterie nezlepsi a mam zaruku tak to dam reklamovat hned, lebo ak sa pokles preukaze ako opodstatneny, dostanes novy kus skor ako prijde novy FW. tiez sledujem silny pokles baterie u ip4S ale iba v mieste kde mam slaby 3G signal a casto ma prehadzuje z 3G a 2G a naopak celu noc. tak mi baterka poklesne za 8 hodin aj o 30%. ak som v mieste kde je 3G dobre, baterka poklesne za noc o 1-2%.

    #297323
    JFK.
    Účastník (Participant)

    @MoRfi lenže lithium-ionové baterky by sa nemali úplne vybíjať veľa-krát posebe…
    Raduz : niečo ti beží v pozadí, tak to vyzerá, len musíš zistiť čo… skús vypnúť všetky lokalizačné služby a všetky aplikácie v multitaskingu, a skús pozrieť neskôr, či tam stále niečo beží.

    #297324
    howoarang
    Účastník (Participant)

    @Raduz

    Ram doctor mam a problem s vydrzou neni, a takisto BatteryDoctor mam a konkretne ikonou, kde je biely kriz v cervenom kruhu a v pozadi zelena bateria – s touto applikaciou sa vydrz niako nezmensila. ALE mal som este jednu podobnu cinsku aplikaciu Battery Doctor, kde je na ikone sikmo vykreslena zelena bateria… ak ju mas, daj restore a tuto aplikaciu tam vobec nedavaj!!!!

    takze tato mi nerobi problem s vydrzou:
    http://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-pro-max-your/id340171033?mt=8

    ale tuto NEODPORUCAM:
    http://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor/id446751279?mt=8

    #297326
    jarosi
    Účastník (Participant)

    Mám nový iP 4S a tiež sa mi dlho nevydržal, vypol som všetky možné nastavenia ale vela to nepomohlo. Nakoniec ma napadlo vypnúť WiFi, veď si ho zapnem keď budem potrebovať, nabil som telefón a ten mi ide už bez 3 hodím druhý deň a batéria je na 65%.

    #297328
    Raduz
    Účastník (Participant)

    @howoarang – Battery doctor so sikmo vykreslenou baterkou som mal naistalovanu. Je pravda ze som ju par krat pouzil a je to nejaka cinska aplikacia…po restore som neinstaloval ziadne aplikacie ziadny obsah a baterka aj tak rapidne pada…


    @JFK
    – …takze predpokladam, ze to bude nejaky skryty proces, ktory nie je mozne vidiet…aj vsetky aplikacie v multitaskingu su uzatvorene. Bezi len aplikacia phone…


    @MoRFI
    – skusim spravit este celocyklove nabijanie ako si pisal a uvidim…ak nic pojde do servisu

    dakujem Vam za napady…

    #297332
    wonderman
    Účastník (Participant)

    Caute mam novy iphone 4S a mam taky problem ze ked ho nabijam dlhsiu sobu cca 10 hod tak sa mi zacnu odpocitavat percenta baterie teraz mam 94 a neviem co s tym ?? Poradte mi Ďakuke

    #297333
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Raduz: aky mas signal na 3G a ako casto ta prehadzuje na EDGE? Pada ti signal iba v oblasti kde mas slabsi 3G signal? Skus si to vsimnut ked pouzivas telefon. V servise ti uznaju zavadu jedine ak sa pokles prejavi pri istej predpisanej zatazi. Maju presne dane ako maju merat pokles baterie. Teda ak to je signalom a v servise maju signal OK, tak ti napisu ze sa im zavada neprejavila resp ze sa zavada prejavuje iba kvoli signalu a novy kus nedostanes.

    #297334
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    wonderman: to iste sa mi stalo iba raz, tiez som nabijal telefon celu noc cca 8-10 hodin a rano som na telefone mal zostatok okolo cca 94%. do dnes som to nepochopil :D

    #297335
    JFK.
    Účastník (Participant)

    @Raduz
    Hm, to ti nepomôže ak ti niečo beží v pozadí(riadim sa tým čo si povedal, že máš rovnaký usage ako standby, čo je zlé!)…skús v nastaveniach dať reset network settings, alebo rovno Reset All, niekedy sa stáva, že v pozadí beží nejaký daemon aj po restore

    #297336
    Raduz
    Účastník (Participant)

    MoRFI: nastastie signal mam v pohode, stale drzi 3G a neprepina sa na 2G siet…mame doma este jeden iPhone a ten je uplne v pohode, ziadne problemy…takze chyba bude asi v mojom kuse…

    #297338
    wonderman
    Účastník (Participant)

    Aj restore som uz daval a nic :D

    #297339
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    JFK: rovnaky usage ako standby som mal aj ja na iPh4 s iOS 4.3.3, aj bez aj s JB, baterka sla cela dole za den bez silneho zatazenia.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 36 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.