Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › V: Vymenim Asus Transformer za iPad 2 – Predane
- Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 10 months od
maslo.
-
AutorPríspevky
-
11. septembra 2012 o 16:57 #88334
Hurfo
Účastník (Participant)Dobry den
Vymenim takmer nepouzivany tablet Asus Transformer Pad 101 v hnedej farbe. Je to model s 16GB pamate.
Vsetko prislusenstvo, zariadenie je ako nove. Pridam ochranny obal ktory sluzi zaroven ako stojan.
Vymena za iPad 2 alebo 3 s pripadnym doplatkom podla ponuky. Alebo ponuknite nieco od Apple.
Tablet ma najnovsi Android 4. Zariadenie je v bezvadnom stave len sa nepouziva.
Je to tento model http://www.asus.com/Tablet/Transformer_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/
Je k nemu moznost pripojit klavesnicu tu zial nemam.
Lokalita TT11. septembra 2012 o 20:34 #324962poper
Účastník (Participant)PnB
Páľ na Bazoš
11. septembra 2012 o 21:08 #324968wings400
Účastník (Participant)keby to bol aspon prime, ale toto je smejd. toto je tak do reklamy tmobile pre tie 3 kočky do umyvacky riadu
11. septembra 2012 o 22:34 #324984Hurfo
Účastník (Participant)Co ma to napadlo sem davat inzerat? Sorry poper omylom som si myslel ze je tu bazar. Prepac Moja chyba.
wings400 dakujem istotne mas doma na wecku 100 takych a vytieras si s nimi …. Mas to vsetko v malicku.
Spominam si preco sem nebolo dobre davat inzerat.
ALEBO CO TAK poper: PDP a wings400 nemas zaujem zdrz sa komentarov niesme na pokeci.11. septembra 2012 o 22:48 #324989iTuxx
Moderátorchalani, naozaj ste ho nemuseli tak sprdnut. Mozno sa najde niekto, co o vymenu ma zaujem. Ja sam som menil iPad za Galaxy Tab 10.1 a ak sa nemylim, ten je tak isto hardwarovo na tom ako tento Transformer.
Nevidim dovod na taky attack. Potom je jasne preco sa vsetkym zda, ze je forum nepriatelske. Nehovorim, ze ked sa objavi nejake decko, co sa nevie vpratat do koze, ze ho uzemnit netreba. To kludne, aj ja si vtedy udriem. Ale Hurfo tu uz nejaky ten cas je, dal topik do sekcie bazar, jeho ponuka nie je nerealna a aj prispevok je slusny s dostacujucimi udajmi. Dokonca spomina aj iPad, takze ziadne pravidlo neporusil.
Keby menil Transformer za nejake Lenovo K1, tak ok, PnB by mohla byt spravna odpoved. Ale z mojho pohladu je jeho ponuka slusna a minimalne za to by mohla stat kazdemu, aby ju usetril takych utocnych reakcii.Over & Out
11. septembra 2012 o 22:56 #324992poper
Účastník (Participant)aspon pis poriadne
Co ma to napadlo*ciarka* sem davat inzerat? Sorry*ciarka* poper*ciarka* omylom som si myslel*ciarka* ze je to baz*os*. Prepac*ciarka* *male m*oja chyba.
wings400*ciarka* dakujem*ciarka* istotne mas doma na *zachode* 100 takych a *u*tieras si s nimi ….*ciarka* „male m“as to vsetko v malicku.
Spominam si*ciarka* preco sem nebolo dobre davat inzerat.
ALEBO CO TAK*ciarka* poper: PDP a wings400*ciarka* nemas zaujem*ciarka* zdrz sa komentarov*ciarka* niesme na pokeci.11. septembra 2012 o 23:41 #325000Hurfo
Účastník (Participant)Poper netusim preco som si myslel ze si normalny clovek z fora. Moja chyba.
A teraz ti dam nieco nad cim budes moct onanovat:
Dakujem ci Popér ze si my daĽ môsnozt sa tunak pokusyt niäco,Čo my ďoma ľézí, nepozuzívane. na Stole. pónukniuti Ňiekomu gdo bi to mogoľ viusiť.Z mojho pohladu som ani jedno pravidlo pridavania inzeratu neporusil. To ze ma niekto nutkanie pridavat komentare do takmer kazdej temy je chore ale zaroven je to take „macblogovske“. Ak ja nemam zaujem o vec ponuknutu na predaj tak do nej nepisem ziadne komenty. Priznam sa obcas mam taky dobry pocit ked najdem inzerat v ktorom je aj po 12 hodinach len seriozna ponuka a nie dookola komentare ako:
to nepredas za tu cenu
dam ti 100€ za iphone 4S
taky tu bol minuly tyzden o 200€ lacnejsi a podobne.Bazar spojeny s forom mal mat vyhodu ziskavania informacii na doplnenie inzeratu.
Apelujem preto na administratorov aby sa zamysleli ci s tym budu nieco robit alebo sa len necinne prizerat.
Pridavam kopiu pravidiel : Poper najdi mi kde som ich porusil a dal ti dovod ukajat sa.
Mená tém vytvárajte presne podľa tohto príkladu:
P: iPod Nano 1GB čierny
P: PowerMac G5 dual 2,5Ghz + Cinema 23″
K: Adobe Photoshop 7 pre Mac
P: označuje, že vec predávate
K: označuje, že vec zháňate resp. chcete kúpiť
Môžete použiť aj D: a V:, ak chcete tovar darovať alebo vymeniť.
– Neuvádzajte „cena dohodou“, napíšte aspoň cenovú predstavu alebo minimum.
– Pri predaji uvádzajte v téme aj mesto, v ktorom sa predávaná vec nacházda.
– Podľa uváženia môžete uviesť aj kontakt (telefón, email, ICQ/MSN/AIM…)
V bazáre sú diskusie prísne zakázané, resp. povolené iba ak ide o záujem o danú inzerciu.
Bazár je určený na súkromné účely, nie na zárobkovú činnosť. Opakované/duplicitné témy budú odstránené.
Bazár slúži na predaj a kúpu softvéru a hardvéru, inzeráty nesúvisiacich produktov budú odstránené.A na zaver: Som tu od 2009 roku a navstivil som to tu 3000 krat a pridal 1000 komentarov.
poper o rok menej teda od 2010 navstev cca 2900 a komentoval takmer 2500 krat co znamena ze takmer kazda navsteva priniesla plodny komentar. Dakujem za tvoj prinos poper.13. septembra 2012 o 9:13 #325184maslo
Účastník (Participant)ja by som ho mozno kupil,prehra na huste.sk ,ked davaju live corgon ligu? A este jedna vec,mal by na nom ist internet kablom LAN cez redukciu usb-lan.Otestujes? potom by som tu redukciu tiez kupil od teba,ved by som ju potreboval.
13. septembra 2012 o 10:12 #325191Andreso
Účastník (Participant)Tak ako píše Hurfo- v pravidlách nie je obmedzenie na výrobky Apple, tak sa poper a wings400 sústreďte na dôležitejšie veci ako vypisovanie hlúpostí tu na fóre.
13. septembra 2012 o 11:36 #325203Hurfo
Účastník (Participant)maslo: tablet prehrava obsah vo flash playeri cize myslim ze huste.sk nebude vynimka.
K tej redukcii na LAN: Osobne nemam taku redukciu cize ju neviem overit. Je k tomu mozne pripojit dockovackiu stanicu s klavesnicou ktora obsahuje 2 USB, SD citacku a a tuchpad. Sucastou docku je aj bateria ktora predlzi cele zariadenie na 16hodin prace. Ci je ale nasledne mozne pripojit cez USB redukciu na LAN netusim.13. septembra 2012 o 14:17 #325220maslo
Účastník (Participant)ano bolo by potrebne dok stanicu,lebo ta ma usb port,samotny tablet ho nema,inac tu redukciu nie ja kam dat.Skoda no
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.