- This topic has 24 odpovedí, 11 hlasov, and was last updated pred 11 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › upgrade na ios 5.0.1 ( ipad 2)
Io: kazdopadne k teme – sucasny JB pre 5.1 je tethered, pre 5.0.1 len pre iPhone 3G S a starsie a pre prvy a druhy iPad. Stiahni si napr. z iClarified 5.0.1.
Ale odporucam, nerob JB. Je to cesta k riadne dodrbanemu iOS. Pady, sekanie, slaba bateria. Na temy sa uplne vyser, to je cesta do pekiel.
Jedna sa o hnusne zasahy do systemu a verte mi, je to citit. Kedysi mal JB zmysel, dnes uz fakt nie.
Lo si myslis ze ked si dáš témy tak vypadáš ako nejaký hacker pred kamarátmi?
Ked chces temovat, mal si si kupit android tablet :) moj skromny nazor. ios je sam o sebe krasny system
Jozef, ja rozumiem, čo mi chceš povedať, ale celkom nechápem, či ti rozumieš mne. Samozrejme, že ak normálne pracuješ a dajme tomu, že zarábaš 1000€ mesačne tak jasne, že nemáš problém aplikácie si kúpiť. Keď budem chodiť do normálne práce a normálne zarábať tak potom si budem normálne aplikácie kupovať. Keby som s tým mal dobré skúsenosti tak ešte možno, ale keď aj s tými pár apps čo si kúpim mám zlé skúsenosti, tak len to vo mne vzbudzuje nechuť si ich kupovať. A ešte jedna otázka na teba: Ty si si všetko “nehmotné” veci ako hudbu, filmy, software vždy legálne kúpil? Nikdy si si nestiahol zadarmo nejakú mp3ku alebo film?
Prosimta. Dobrych 80% aplikacii ma Lite/Free verziu, cize nieje problem si aplikaciu vyskusat…
Ja to vidim proste tak, ze ty mas v ipade mrte hier…Pretoze zaplatit si za 2-3 appky ktore ti skutocne treba (produktivita atd.) nieje problem.
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!