skusal som hladat v temach podobnu temu ale nic som nenasiel (ak nieco take existuje tak sa vopred ospravedlnujem)
Mam problem s trackpadom na svojom macbooku pro 15″ early 2013 a to taky, ze ked mam vypnutu funkciu ,,tap to click,, a zatlacim na trackpad ked chcem kliknut, tak to nefunguje, ale iba v prvej tretine trackpadu z lava.
zvysok trackpadu funguje perfektne.
Stretol sa niekto s tymto alebo podobnym problemom?
Pokial ano poprosim Vas o rady co to moze byt a ako to vyriesit.
zhodim dole spodny dekel a pozriem sa, vdaka za tip, ked to bude teda ta nafuknuta baterka, je to nejaka vseobecna choroba tychto macov alebo som nieco robil zle? pripadna oprava/vymena baterky je draha zalezitost a musi to robit servis alebo si viem kupit baterku a vymenit ju sam? menil som si sam display na iphone 5ke takze pokial by to bolo podobne co sa tyka narocnosti tak nemam problem.
v zaruke uz nie je, mal som dole spodny dekel, baterky su lepene, uvidím či sa to bude zhoršovať a podľa toho to budem riešiť.
ale skôr ma zaujíma či niekto viete, čím je to spôsobené to nafukovanie baterky. či prehrievaním napr. alebo je to choroba tých bateriek atd. pokial niekto vie poprosím nejaký názor.
Lukáš a nafúkla sa ti len na jednom mieste alebo postupne celá? predpokladám že ty máš jeden kus batérie, že sa neskladá z viacerých jednotlivých kusov.
PS: dalšia otázka, keď už ste niekto menili baterky, menili ste aj za neorigo? kvalita a spokojnosť s neorigo baterkami by ma zaujímala, taktiež či niekto menil trackpad za neorigo a či to vlastne existuje neorigo.
JFK daj mi prosím ťa overený dôvod, najlepšie podložený konkrétnou skúsenosťou, zatial mi tu píšete samé nekonkrétne odpovede. dosť odvahy prečo? vymenil som si display na iphone 5 za neorigo a doteraz funguje bez problémov.
btw presne pre to som položil otázku aby som sa dozvedel viac o problematike, na tom iphone 5 som sa naučil, display nebol origo, funguje doteraz. chcem vedieť prečo by som to isté nemohol/nemal spraviť s trackpadom.
páči sa mi metafora s transplantáciou krvi :D ako keby si náhodne dal niekomu nejakú krvnú skupinu a MAYBE nezomrie :D
keď nedávaš origo, príde mi to ako keby si hazardoval s tým a buď to sadne/nesadne (bude – nebude) fungovať rovnako ako originál…
MAYBE to bude fungovať, ale my sme tu taká skupinka zástancov toho, že chceme v noci kludne spávať :)
Autor
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!