Sygic navigácia alebo niečo iné?

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Sygic navigácia alebo niečo iné?

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83605
    Leryth
    Účastník (Participant)

    Ahojte

    Máte niekto skúsenosti s navigáciou Sygic? oplatí sa to ? alebo poznáte lepšiu alternatívu ? :-)
    niečo do 40€ ak by to šlo :-) rakúsko,slovensko,česko,nemecko

    #299616
    madmann
    Účastník (Participant)

    mám Sygic na 3GS, môžem iba odporučiť. ešte by som pouvažoval nad Navigonom, ale nevýhoda je vyššia cena a nie moc sympatický hlas “prísnej pani učiteľky”. s Janou v Sygici sa nedá porovnať.

    #299632
    spoti
    Účastník (Participant)

    urcite by som odporucal Navigon a nad Sygicom ani nerozmyslal…ked pockas chvilu urcite chytis nejaku akciu na Navigon byva pravidelne. Sice cena je vyssia ale je to fakt kvalita a dovolim si tvrdit, ze najlepsia navigacia na iOS. Mam ho otestovany aj krizom cez EU a ani raz nezavahal…a nestratil som sa :)

    #299633
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Nad Navigonom teda pekne pouvazuj. Navigon je neskutocne presny co sa tyka ciela ale cesta je miestami nestandardnana. Ked ides do BA je schopny ta pretiahnut cez 10 semaforov lebo to je o 5 kilometrov kratsie.
    Hlavna nevyhoda je ale v tom ze Navigon kupil Garmin a teda po novom by sa malo za aktualizacie platit co je pekne chore aby clovek vysolil 90€ za aplikaciu 500€ za hardware a este platil aktualizacny poplatok.

    Nad Sygicom uvazuj len ako posledna volba. Skus pohladat na fore ale to co je Sygic na Symbiane 1 je na iPhone posledne miesto. Rozhodne neodporucam.

    Ja mam TomTom dobre naviguje ale nie celkom presne najde ciel. Moze sa teda stat ze ta hodi o ulicu dalej a povie ze si pred cielom.

    #299634
    basman
    Účastník (Participant)

    mam sygic asi rok(pouzivam rakusko,slovensko a madarsko) velka spokojnost,bezi mi to na Motorole droidX

    #299641
    madmann
    Účastník (Participant)

    hurfo
    hovorme o vlastných skúsenostiach a nešírme hoaxy. sygic prešiel veľkými zmenami počnúc vzhľadom končiac novými mapami. sygic je aj na iOS platforme veľmi použiteľná aplikácia.

    #395811
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Obnovím tému, odporucili by ste teraz Sygic? Pre iPad Air 2.

    #395816
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Je to pisane snad v kazdej teme. Ja sa tiez priklanam k nazoru ze radsej Navigon.
    Skus Waze ktory je zdarma, osobne pouzivam cez pol roka a neviem vynachvalit. Pre moju tazku nohu idealna aplikacia

    #395818
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    Ja som pouzival vstavanu navigaciu na Nokia Lumia a ta bola vynikajuca. Potom som presiel na HTC One a kedze mi tam navigacia velmi chybala, tak som si kupil v akcii Sygic. Musim povedat, ze mi bolo do placu z toho aky je ten Sygic dementny. Pri kazdom pouziti som mal chut roztrieskat telefon. Aplikacia medzi casom presla velkym updatom a ten som zatial moc nepouzival, tak neviem ci je to lepsie.

    Co mi na Sygicu vadilo… Ked sa chcem dostat na nejaku konkretnu ulicu a zadam ju do vyhladavania, tak mi nevypise zoznam vsetkych miest kde tu ulicu nasiel, ale zobrazi iba tu najblizsiu. Napriklad ked som v Bratislave a chcem ist na Bratislavsku ulicu, ktora je v Grobe, tak nemam sancu, lebo on mi ponukne iba Bratislavsku ulicu v Bratislave. Takze najskor sa musim odnavigovat do Grobou a potom zadat konkretnu ulicu.

    Potom som bol v Chorvatsku a chcel som ist na Plitvicke Jazera. On ich nenasiel, tak ma automaticky navigoval na Bratislavsku ulicu v Grobe, co bola posledna destinacia, ktoru uspesne nasiel.

    #395819
    Harris606
    Účastník (Participant)

    Navigon používam roky excelentná aplikácia !

    #395825
    vlado_bb
    Účastník (Participant)

    Harris – mozno mi poradis, neviem sa dopracovat k navigacii s touto vlastnostou: V rezime “prehlad” je hore sever a v rezime “detail” je hore smer jazdy. Mal som Mio a to tuto vlastnost malo, teraz mam Garmin a tam moze byt bud jedno alebo druhe. Da sa to v Navigone nastavit, aby si to pristroj prepinal sam?

    #395830
    keroman
    Účastník (Participant)

    Mam Sygic už asi 4 roky pre EU a maximálna spokojnosť. Vždy ma zaviedol tam kam som chcel a bez akéhokolvek bludenia. Ked som bol v USA tak som si kupoval aj USA verziu a tak isto bez problémov a to som prešiel z Las Vegas do LA a SF. Podla svojich skuseností môžem Sygic len odporúčiť. Navigon nemam odskušaný tak neviem porovnať kedže som nemal dôvod uvažovať o náhrade. A mal som ho aj na ipade 2 a tiež bez problémov tak Air to určite nebude iné. Ja odporučam

    #395858
    macur
    Účastník (Participant)

    ..mozem sa pridat.. Sygic mam uz na niekolkatom iOS zariadeni… postupne sa zlepsuju, a na chyby natrafis myslim si na kazdej dostupnej navigacii.. ..kazdopadne skus ak mas moznost aj ine..najlepsie sucasne..ak ma niekto v blizkom okruhu znamych napr.. ..na navigaciu ako “pomocnu” a t.j. branu s istou rezervou a nadhladom je podla mna OK.. -spolahnut na 100% sa aj tak budes musiet sam na seba nakoniec ;)) ..mne pomohla v orientacii vsade v okolitych krajinach (V4)…trochu mi vadi obcasne oneskorene reagovanie v zastavanych oblastiach na zmenu smeru jazdy..

    #395864
    AirKo
    Účastník (Participant)

    Aký je rozdiel medzi Sygic Europe, Central EU, Eastern EU a Western EU ? Všade v týchto mapách je zahrnuté Slovensko, ktoré potrebujem najviac. V Sygic Europe sú zahrnuté všetky štáty ako aj v ostatných Sygic…. Prečo tie ostatné sú drahšie?

    #395866
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Jeden dotaz: ako zistím, ze sa pouziva GPS? Mám celullar iPad. Diky :-)

    #395869
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    GPS by malo byt stale aktivne, lebo celular data su dost nepresne. Pri navigacii sa celular data pouzivaju na doplnkove informacie ako napriklad dopravna situacia. Ak tomu ale neveris, tak mozes vypnut prenos dat :)

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.