Sygic navigace

Domov Diskusné Fóra Ostatné Sygic navigace

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Príspevky
  • #63414
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    Tak jsem zakoupil Sygic aplikaci a zejtra jdu zkouset. Zatim jen k tomu ovladani, je to trochu zmatecny pro lidi s “think different” ale snad to upravej na iPhone standard. Jinak se zda ze polohu navigace najde tak do 10s od zapnuti, coz je dobry. Co me uz ted chybi je nemoznost hledani tak jak v google mapach, kde proste jen zadam Mount Augustus, nebo Pinnales a co se najde to mi da k vyberu.

    #165938
    rony
    Účastník (Participant)

    Neupravia, Sygic ma svoj think a viditelne sa ho drzi na vsetkych platformach. Aspon maju na vyber ti, ktori prejdu so Sygicom z ineho mobilu.

    #166140
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    Hmmm tak to by me sralo, ale ten duvod je da se rict pritazenej za vlasy, prece si nikdo nebude kupovat iPhone kvuli navigaci kterou zna z nokie. A to ze si drzej nejakej think na jinejch platformach je taky vcelku zcestny, jakej jinej telefon ma multidotykac a moznosti jako iPhone?

    #166146
    magero
    Účastník (Participant)

    Ja som kupil NAVIGON, 3 dni dozadu a mozem iba odporucit. Zatial maximalna spokojnost a po uz avizovanom update-te cca. za 2 tyzdne bude aj slovencina a rozne vylepsenia. Velmi som vahal a porovnaval (rozne nazory a postrehy) NAVIGON a SYGIC a nakoniec som sa rozhodol pre NAVIGON a myslim ze som urobil velmi dobre.
    Ziadne problemy zo signalom nemam, navigoval ma aj pri silnej burke. UI je absolutne prehladne a jednoduche (ziadne zbytocne menu polozky). Manzelka ma tiez iPhone, takze za jednu cenu pre dva pristroje, nie je o com.

    #166148
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    Ja jsem navigaci potreboval, jsem v Australii a tady je jen Sygic zatim, kdyby byl Navigon jdu do nej. Se sygic nemam vetsi problem, nemuzu totiz porovnavat s jinejma navigacema. Chvilku trva nez prepocita novou trasu kdyz schvalne neuhnu kam radi, chvilku trva nez se navigace rozjede kdyz uz ja jsem z krizovatky odjel.

    #286316
    kevin43
    Účastník (Participant)

    Mal som sygic v mojom straršom ios no po nainštalovaní už tam nejde naspäť nainštalovať je v itunes no nechce mi to naistalovat :( existuje niečo na opravu alebo späť na starší ios? vďaka za rady

    #306207
    Jarko
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Rovnako aj ja mám zakúpenú navigáciu Sygic, zatiaľ som veľmi spokojný. Mám, ale otázku, neviete mi poradiť ako by som mohol to tejto navigácie doinštalovať hlas Pavla Lišku. Ďakujem.

    #307546
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Sygic Europe nam s Retinou na New Ipade pekne narastla do objemu, samotna app 780MB a mapy sa dotahuju po spusteni app a zaberaju neuveritelnych 3470MB !!! Sklamalo ma to, ze sa neda pocas natahovania map nic robit, musi byt spusteny Sygic , na pozadi mapy nestahuje !Sygic Europe teraz zabera 4,4GB, bez moznosti vybrat len niektoru mapu.

    #307559
    Benne
    Účastník (Participant)

    este som neupdatoval a zabera mi Sygic 3.2GB aj s mapami, tebe zabera 4.2GB,takze to neni nic extremne si myslim este aj s tym,ze je tam dost updatov, ako hovorene ulice, updaty map (cesty, POI), update radarov rychlostnych, 3D mesta a Landscape free v tejto verzii, volny sprievodca mestami, zlepsenie ocislovania domov v Nemecku a CR + high resolution grafika pre iPad. To je zvysenie o cca 30%, neni to malo, ale nic hrozne si myslim…

    #307562
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Benne: ano, mas pravdu, ale predtym sa stahovalo 1,8 GB ako aplikacia a mapy mali asi 800MB a 3D asi 500MB.
    Lenze teraz pocas stahovania tych 3470 MB musis mat Sygic spusteny a nemozes nic robit, to ma hneva.

    #307563
    miko99x
    Účastník (Participant)

    mna dost pprekvapila velkost navigacie, zozralo mi to 70 % baterky pocas stahovania, a ostalo mi 400 mega miesta v telefone (mam iba 16 gb verziu 4S) a tiez ma hneva ze sa neda stiahnut na pozadi, ale aspon opravli nejake bugy taktiez

    #384344
    speedsport.sk
    Účastník (Participant)

    Nechcem zakladať novú tému, tak píšem sem. Mám taký menší problém:
    Stiahol som si Sygic Trial pre EU, po týždni som sa rozhodol ho kúpiť, zaplatil som 30 eur, na iPade (na ktorom som kupoval) je všetko, zdá sa fajn. Tak som si rovnakú verziu appky stiahol aj do iPhonu, na kt budem primárne využívať gps. Spojil som ich, samozrejme, cez jednotný účet (vytvoril som si konto + som sa prihlásil aj cez FB), ale na iPhone mi stále ukazuje vľavo hore “prejsť na premium” a pri štarte mi vyhodí okno “ľutujeme, 7 dní so všetkými navigačnými funkciami uplynulo”. Avšak, keď si otvorím “sygic store”, tak mi ukazuje stav vašej licencie ako “europe lifetime license”. Na nejakých fórach som našiel, že jedno konto sa dá použiť na piatich zariadeniach.

    Tak teda neviem, či to bude fungovať alebo nebude. Budúci týždeň idem mimo SVK, bez internetu, kde budem potrebovať offline gps a bol by som veľmi nerád, ak by mi to po ceste zlyhalo.

    Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?

    Ďakujem

    #384347
    jonnyMX3
    Účastník (Participant)

    na iPhone 5S používam sygic, mam ho aj v 4S, aj na iPade mini, môžem si stiahnuť len mapy, ktoré chcem, a aplikácia je pri tom aktualizovaná na najnovšiu verziu 14.0.0 a zaberá 87MB bez máp.
    Na JB 3GS som používal aj navigon, ale pri kúpe ma odradila jej cena (89,99€ za navigon europe vs 35€ za sygic europe)

    #384349
    speedsport.sk
    Účastník (Participant)

    A keď si sa prihlasoval cez ďalší iPhone, tak ti to išlo hneď od začiatku? Akoby mi nechcelo spárovať účet k ďalšiemu zariadeniu

    #384350
    jonnyMX3
    Účastník (Participant)

    Normálne sa prihlás v appstore na iphone cez účet, z ktorého si navigáciu kupoval, nainštaluješ a opäť môžeš používať predchádzajúci účet (na update nemusíš byť prihlásený cez účet, ktorý si to kupoval)

    #387803
    Jarko
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Mám navigáciu Sygic Europe cca 2 roky a som s ňou spokojný. Nové vydanie Sygic som odskúšal a pozdáva sa mi. Ale na novo kupovať sa mi nejako nepozdáva. Čo si myslite, aktualizuje Sygic este pôvodnú edíciu Europe, alebo budem zbytočne čakať a radšej ju teraz do 10.08.2014 v akcii kúpiť? Ďakujem.

    #387814
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    Aktualizuje ju 100%. Pýtal som sa na to Supportu. Najskôr však musia počkať na feedback od používateľov, a následne ju aktualizujú na nové GUI. Zvyčajne to však par mesiacov trvá. Ale do nejakého septembra-októbra by to stihnúť mohli. Ktovie.

    #387817
    Jarko
    Účastník (Participant)

    Ahoj. Takže nemusím kupovať novú verziu, ale len počkať a byt trpezlivý. Tak tomu mám rozumieť? Ďakujem.

    #387825
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    Áno, tak. Teraz keď bola tá veľká zľava na Europa+Rusko za 19,99€, tak som omylom stiahol aj Europa + Rusko (normálne appka), ale nejako ju nestiahlo a kúpil som ju aj ako in app purchase z normálnej Sygic App. Nakoniec mi však stiahlo obidve a jednu platbu mi vrátili. Dizajn je fakt v tejto novšej verzii jednoduchší a krajší, ale osobne si myslím, že dôležitejšie ako celý dizajn je to, aby ťa tá navigácia v prípade potreby doviedla tam, kam potrebuješ. A to plní na 100%.

    #388051
    strycek2
    Účastník (Participant)

    Vojtin: nemáš tak úplne pravdu…aj v sygicu sa dá vyhľadávať, nie je to spojené s google maps, ale napíšeš tam kľúčové slovo a on hľadá…je to pod ikonou lupy keď si na obrazovke navigácie…mám verziu europe, výber máp samozrejme funguje a mám len tie, čo môžem potrebovať…používam sygic už asi 4 roky, ešte z časov kedy som mal nokiu E90 a nemôžem naň povedať krivého slova…snáď len to, že mapy sa fakt nedajú sťahovať na pozadí ale musí byť zapnutá app…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.