- Toto téma obsahuje 41 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › stvorce na skle displaya MacBook Pro late 2011
ja mam mba :D a skusil som ten trik s utierkou no nic sa nestalo :D
no takze teraz niekto kto ma MBP 13 late 2011 ?? zeby to tento raz vyslo uz :D ??
tvl je to to off topic ale som novy a stale neviem preco davate tie one za 2011 „late“ co to je?
to je neskoro vyrobeny notebook. delia sa na early mid a late.. zaciatok stred a koniec roka.. podla vyroby ked boli vyrobene
ahaaa tak to je to. a je v nich nejaky rozdiel ci co?
no hej je.. tie vzdy novsie su o trolililinku vykonnejsie, su novsie, dlhsie vydrzia :D
a niektore maju na displeji mriezku po pretreti vlhcenou handrickou…
Drevoplech zabil uplne :D takze nikto nema take ??? len ja??? :D
Ja to mám na MBP 13 mid 2010. Najprv ma to vystrašilo, ale išlo to vyleštiť takže neriešim. A viem že to má aj kamarát na MBP 15 Late 2009 tuším.
jj takze zahada vyriesena, o koniec sveta nejde :D fú
a cim ste to vycistili? :D karboskou ? :D ???
kolinskou :D
ne.. ja sa ho vazne pytam.. nechcem aby mi MBP pachlo aj susedova mama ;)
Vyhrievany displej ? :)
ssedova mama si poziciava tvoj mbp? :D ked vravis ze bude smrdiet aj ona? :D
jj.. je to vychcana mrcha :D
Najlepšie asi zober priateľke nejakú vodu na odličovanie (nič silné alebo koncentrované) a tým to pretreť a potom utrieť dosucha a čo najjemnejšou handričkou (ja som takú dostal spolu s MBP) leštiť poriadne dlho až kým to nezmizne. Mne toto pomohlo tak asi za pokus nič nedáš :)
no to to je dobra rada.. lebo ta to uz potom predsa nebude chcet.. dik za radu ;)
ja z vas nemozem :D :D :D : D :D
lol… hej aj ja sa na tom dobre bavim. ked si vezmem kolko sa to toci o koceckach :D ale dokym nebola fotka nikoho ani nepohlo a od vtedy fenomen :D proste WTF co to je :D ???