Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › stvorce na skle displaya MacBook Pro late 2011
Ahojte, vsimol si este niekto z Vas okrem mna ze ked pretriete vlhcenou handrickou obrazovku MacBooku myslim to sklo s ciernym ramom tak tam vidno taky kockovy vzor kym to nevyschne? ma to nejaku funkciu ta povrchova uprava? alebo to je nahoda ci len tak? na nete som o tom nic nenasiel..
predpokladam ze su to odtlacene klavesy, stava sa to na kazdom notebooku ze ked privries veko a pocitac nie je dokonale vychladeny casom sa do LCD zacnu „odtlacat“ klavesy
nie nie.. je to vzor po celom skle a su jasne viditelne.. maju pol cm na pol cm. su tam ako nejaky povrch a neviem co to je. nema to s klavesami nic spolocne. to by som spoznal. su vsade a je ich tam asi 1000 a tisic klaves na macu neni :D ja to skusim doma zajtra odfotit.. :D ak sa mi to podari.a mac je uplne novy ;)
Ja som si to tiež všimol, ale na obrazovke môjho ipodu touch.
Ja som si to všimol tiež, ale na obrazovke môjho ipodu.
ja mam na skle iPhone, ked je mastny, male x-ka
https://dl.dropbox.com/u/4533932/apple/_MG_1738.JPG
podla mna to predurcuje koniec sveta terazv Decembri :D mali by ste to dat do telky :D :D
btw uniqat skus to odfotit celkom ma to zaujima co to tam mas.
takze mam tam toto ked to pretriem vlhcenou utierkou..
http://i50.tinypic.com/ohv141.jpg
na obrazovke mojho ipodu touch ja napriklad nemam nic :D
:D:D:D:D wuttasi uplne suhlasim , z toho nemozem :D tie xka :D:D
tie stvorceky su zaujimave :D
no ved prave.. a nikde neviem zistit co to je :D sakra.. ale fakt. ako to vzniklo a co to ma za funkciu.. na co to tam davaju :D co to tam robi.. si stale kladiem otazku :/ az moc zaujmave…
google nepomohol ?
alebo nemenil si sklo ? vyzera to jak keby tam byvala nejaka folia ci co a nehala tam tie „hrany “ ci jak to povedat
umyt to nejde ? poriadne predret
edit : mat vase problemy :D :D
a vidno to len v odraze svetla? ci len ked prejdes vlhkou utierkou? :D
nooo.. utriet to nejde a vidno to len ked to je vlhkeeeee :D co to sakra je WTF :D ??
:DDDDDDDD mat vase problemy ..
, to sklo si nemenil ? som sa daco pytal ! :D
nie.. original to je..
tak potom neviem, hadam ti macblogaci pomozu
sak kto mi poradi. nikto nevie co to je…
opytaj sa trebars na swp.sk :D mozno mas nejaky super-truper vynimocny notas :D ja by som ho skusil vydrazit typu : predam MBP so zvlastnou obrazovkou, cena : 5ooo euro :D
kto iny tu ma MBP tak to vyskusajte,
tak isto kto ma iphone, skuste tie x-ka (staci ho dobre zacapkat a pozriet odraz svetla)
MBP len pretriet vlhcenou utierkou a nemusis ani na svetlo.. vidis to hned :D a fotky sem so stvorcekmi krizikmi aj bez :D toto bude iny topic :D