Chcel som sa opytat, ci plati tato akcia v apple storeoch. Neviem, ci sa dobre pamatam, ale urcitu dobu apple daval studentom zlavy 5% na kazdy produkt, samozrejme po urcitej legitimacii. Plati to este vobec?
Hej, hej. Uz mi prisli maily, co som pisal do niektorych osobne. Beru to naozaj seriozne, vsetci ponukaju tu zlavu, dokonca aj male firmicky, co predavaju apple…
euro 26 moze mat aj nestudent, takze urcite sa nan nebude zlava vztahovat tam staci mat do 26 rokov.. ale aj ako externista si predsa mozes vybavit potvrdenie o navsteve skoly.. na kazdom spravnom studijnom tam tetuska ma milion takychto tlaciv..
Jasne, s tym ISICom som si to neuvedomil:) Najlepsie bude to potvrdenie o navsteve skoly. Oskenujes a posles mailom alebo faxom. Tak to bude najistejsie.
maczone.sk su “taky divny” (miesto svine :-D ) .. ale urcite ti mali dat 5percent.. v pripade maczone, alebo macsystem urcite odporucam konkurenciu :-D uz sa to tu viackrat riesilo…
na macstore.sk uvadzaju, ze studenti maju moznost “nakupovať množstvo produktov Apple ako aj iných výrobcov so zľavou 5% a sotvér za zlomkové ceny”. Viete mi povedat, kolko presne je ta zlomkova cena?
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )