SSD Macbook Air mid 2012

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware SSD Macbook Air mid 2012

• Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years od ivaiva.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    BigGauc
    Účastník (Participant)

Vie mi niekto poradit, kde v SR kupim nahradu SSD disku do Macbook Air 13 (mid 2012). Zda sa, ze ten moj dnes skoncil :( Dakujem za radu.

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

sak jedna by mal byt komp v zaruke lebo mid vysiel jun 2012. Ak nie je ssd stoji 750 eur do toho… hoc ktory mac servis napr mzone…

BigGauc
    Účastník (Participant)

Macbook je zo statov. V CR som nasiel nahradu za cca. 200 €. Preco by som mal za disk dat 750 :)
    Mzone disk v ponuke nema. Ak ano, supni sem link. Vdaka.

peto7532159
    Účastník (Participant)

ak má do jedného roka môžeš ho tu (resp. kdekoľvek na svete bez ohľadu na miesto nákupu) reklamovať v rámci jednoročnej záruky od Apple

shadower
    Účastník (Participant)

mzone nema ale objednaju ako nahradny diel
    mno ta flash do air je v dnesnych casoch stale draha

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

Objednavaju to podla sn notasu…

weritass
    Účastník (Participant)

@stefan.stefanov :D 750 euro za ssd do airu? :D tak to je snad sranda ne? vsak to ani rozpoctovo nevychadza! 750 euro za disk a viem ze displej s pántom stoji kusok nad 300 euro. Cize dokopy za ssd a displej 1050 Euro a 100 euro stoji procak, bateria, hlinik, spracovanie, ram a vsetko ostatne?
    Si sa asi pomyslil nie? (lebo som sa normalne zlakol, ze ked sa mi pobabre ssd mozem kupovat novy air :/ :P)

BigGauc
    Účastník (Participant)

@peto: Dakujem
    Pojdem na zaruku. Este som v termine. Poradte dobry servis. S CCC mam zle skusenosti, takze poprosim niekoho overeneho, kto to nenatahuje.

dready
    Účastník (Participant)

weritas: v novych airoch nemas klasicke SSD ale vyzera to ako RAM :) diely apple nepredava takze take SSD si len tak nekupis ako obycajny disk..ak sa ti pokazi tak si to mozes dat iba opravit do servisu.. a ak by si si niekedy chcel poskladat z dielov nejaky mac tak ta to vyjde mozno aj 5x viac ako ked si kupis novy stroj :) ale vzhladom na to ze diely sa nedaju kupit tak si ho ani nemas z coho poskladat :)

dready
    Účastník (Participant)

BigGauc: a aku zlu skusenost mas s CCC? co som pocul tak do tyzdna maju hotove reklamacie tak mozno mali dovolenky ked si to vtedy reklamoval

ivaiva
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.