Sound enhancer plugin pre iTunes?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Sound enhancer plugin pre iTunes?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #55563
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    Zdravim.

    Neda mi to, nemozem si pomoct, ale nijak raz nedokazem spravit taky zvuk na macu ako na windowse, winamp s pluginom http://www.winamp.com/plugins/details/81361 na skoro maximalne bassy. Skusal som nejaky ten plugin na itunes ale skor mi to spravilo len pohromu. Vie mi niekto pomoct?

    Nejaky iny prehravac pre mac alebo plugin pre itunes.. Dik moc..

    P.S.: odporucam vyskusat, hlavne ked pocuvate hip-hop..

    #112238
    kubokovac
    Účastník (Participant)

    http://www.ilounge.com – ale ak to myslis s hudbou vazene (resp. s jej posluchom) tak sa na vsetky enhacery urcite vykasli a radsej si nasetri a vraz peniaze do poriadnych reprosustav!! ziaden enhacer ti vo zvuku nemoze pomoct do konecneho dosledku – je to len eqalizacia a processin ktory zvuk len viac deformuje aby ti nejak znel na pocitacovej zostave. zial pod 20 000 sa kvalitny zvuk len velmi tazko zhana takze pre mnohych je enhacer asi jedine riesenie… sam v studiu vlastnim niekolko parov reprosustav vcetne vysoko kvalitnych ale pocitacovych… verte, ze rozdiel medzi normalnymi sustavami a jbl pocitacovymi je priepastny!!! a to este nehovorim o referencnych odposluchoch v hodnote 60 000…

    #112246
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    kde to tam mam hladat na tej stranke ? alebo ako sa to vobec vola ? reprosustavy hej.. ale som v byte. staci mi enhancer..

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.