Slovenske aplikacie

Domov Diskusné Fóra Ostatné Slovenske aplikacie

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83328
    Roro
    Účastník (Participant)

    Zdravim tu by sme mohli pisat zaujimave slovenske aplikacie….

    ako prvu pridavam cerstvu aplikaciu zo slovenskej dielne…podpora potesi ;)

    http://itunes.apple.com/sk/app/snap-clap/id493101645?mt=8&ls=1

    #298131
    mja
    Účastník (Participant)
    #298146
    Roro
    Účastník (Participant)

    jj patri aj tam ale tu som myslel ze by sa linky davali vo vseobecnosti na slovenske app…tamto vlakno je skor na diskutovanie…ale dik za postreh

    #298148
    max7323
    Účastník (Participant)
    #298153
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Roro. Podla mna je apliakcia predrazena. Nerozumiem tomu ako niekto vytvori appku a hned ju supne za 2$. Navrhujem daj ju za 0,79€ potom ju daj na den ako akciu zadarmo tak aby si to stiahlo mnoho ludi a potom vratis cenu naspat na 0,79€. Dovod? Som ochotny dat za blbost 0,79€ akonahle je to viac som obozretny a chcem nieco za to. A to ze budem moct namiesto drzania mobilu zatapkat ma nejak neoslovuje aby som vysolil za to 1,59€. Ale na toto som uz zvyknuty. Na slovensku ak nieje aplikacia zadara tak je aspon za 2$.
    Vela stastia.

    #298154
    vlado_bb
    Účastník (Participant)

    Aplikacia je pomerne nezmyselna. Bud na fotke nie som a v tom pripade mozem pri foteni drzat iPhone v ruke, alebo na nej som, ale v tom pripade nebudem pocas fotenia tlieskat, aby som nebol rozmazany :-)

    #298155
    Roro
    Účastník (Participant)

    hurfo som toho isteho nazoru ze na slovensku to tak nejde…aj moja navrh bol jednoznacne 0,79 ale bol som prehlasovany…a neni to nato aby si si zatapkal ale obcas ta napr nema kto odfotit alebo sa xcete skupina ludi odfotit a chcete byt na fotke vsetci tak toto by ti malo aspon trochu pomoct…ani som necakal nadsene komenty tu…sme predsa slovaaci ;)

    #298156
    Roro
    Účastník (Participant)

    vlado tam si nadstavis uzavierku ze po kolkych sekundach ta ma fotit od tlesknutia :) takze neboj nebudes rozmazany… :-)

    #298157
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Roro konas presne tak ako som cakal. Niekto ti chce poradit a ty hned utocis. Ja som nenapisal ze aplikacia je zla ale to ze ju potrebujes dostat do povedomia. To ze si tam ty a 3 tvoji kamosi napisete dobre hodnotenie neznamena ani nahodou ze aplikacia bude mat uspech. Mnoho z ludi co sem chodia je ochotna podporit vyvojara kupou prave jeho aplikacie ale preco to hned nedas za 5€ ?

    #298158
    Roro
    Účastník (Participant)

    neutocim :) no bolo to asik tak ze ked das 0,79 nemas sa uz kde pohnut iba ak na free…pri cene 1.59 je to najnizsia cena z ktorej mozes dat zlavu…do buducna na akcie a tak…ono to nestalo par eur ale to asik vies jak sa cena appky pohybuje…takze preto…vyssia cena nepripadala ani do uvahu…nakoniec to vyslo takto…prepacte ;) nikoho nenutim…a toto vlakno som myslel ze bude mat iny zmysel ako sa natahovat o centy co napr max7327 pochopil :)…dnes vecer ked pojdes na pivo si spomenies ze taka ista cena je aj za tuto app…do buducna sa cena isto zmeni a nepojde isto nahor…

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.