Slaba vydrz baterie na ios 6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Slaba vydrz baterie na ios 6

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 41 až 55 (z celkového počtu 55 )
  • Autor
    11Peter11
    Účastník

Áno 4Sko.Mne to tiež z neznámych príčin nefungovalo a potom sa nejak zobudil ;)
    Inak som si znova prečítal Tvoj príspevok a nejde mi do hlavy prečo to má na svetle byť ešte svetlejšie a naopak,keď som v tme tak ledva vidím na displey :(

lindus
    Účastník

No zosilniet jas ma napr.ked sa dostanes na slnko,inac by si nic nevidel a v tme sa zasa znizi na minium aby setril bat.ved v tme ti staci min.jasu aby si dobre videl…

11Peter11
    Účastník

Takže po po hodinách /usage time 4.22 /standby 1 deň 5 hodín/ 43% batéria/ ;)
    Foto>http://www.upnito.sk/imgresize.php?id=f4bf09ba41efd405b8a751765bf250fd&ms=728

odklizec
    Účastník

No a je to presne jak jsem rikal. Minimalni pouzivani=delsi vydrz. Jak vidim, nepouzivas cloud zalohy, predpokladam, ze mas jeste nejake volby (notifikace, lokalizace, atd) povypinane, coz samozrejme taky pomuze. Asi ani moc nepouzivas fotak/video, ze? 3G mas zapnute? Zkratka 4 hodiny usage ja velmi stridme pouzivani. S takovym stylem jsou dva dny dost dobre mozne i bez iOS6.

ruidos
    Účastník

peter ?

11Peter11
    Účastník

Heer :D čo by si rád?Aha už viem ale som ti odpovedal v inej téme ;)vyčkaj…

11Peter11
    Účastník

Tu je screen po 48 hodinách síce je to na 14% ale…;) som spokojný..
    Rano 3 hodiny.PNG

odklizec
    Účastník

Az na to, ze jak ti tam dole pise, „iPhone byl od posledniho plneho nabiti pripojeny“. To znamena, ze se mezi tema skoro dvema dny, prece jen chvili nabijel ;) Takze ho jednak pouzivas malo a druhak mu obcas das trochu stavy, i kdyz treba jen pres usb. Zazrak se tudiz nekona.

JFK.
    Účastník

A máme ťa! Peter! :D

ruidos
    Účastník

:-) tusil som to

palinho
    Účastník

Ja mam tiez trosku dilemu z baterie. ios 6 iphone 5 pohotovost rezim mam 18 hodin 3 h 33 min a bateria ma 33 percent. Pouzivam akurat 3g ked som v praci ci vonku

Kristinna
    Účastník

Ahojte,
    takisto mam problem s baterkou po nainstalovani Ios6 pre iphone4. Vypla som vsetky automaticke stahovania, casove pasmo aj lokalizaciu.Ale za pol hodinu anie nie mi odisli 3 percenta. fakt je to neznesitelne. Viete mi este nejako poradit, pomoct? dakujem

mynick
    Účastník
    odklizec
    Účastník

Heh a k cemu mas potom smarthone? ;) 5.5 hodin pouzivani za 4 dny, to je velmi mirne vyuziti telefonu. Vypnute wifi i 3G, pocitam ze i casto zapnuty flight mode? V podstate degradace smarthonu na obyc telefon v pohotovosti max. pres den, bez aktivniho vyuzivani jeho funkci.

mynick
    Účastník

bol som na 4 dni v Tatrach, pouzival som ho minimalne / par telefonatov, daka sms, parkrat FB, a mail, cca 35 fotiek/ aby vydrzal.. wifi nemalo vyznam, 3g taktiez.. Lietadielkovy rezim nepouzivam vobec.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 41 až 55 (z celkového počtu 55 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.