Slaba vydrz baterie na ios 6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Slaba vydrz baterie na ios 6

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 55 )
  • Autor
    samo123
    Účastník

Čaute, aktualizoval som svoje 4s na ios 6 a od tej doby mi ide dole baterka priblizne 1% za hodinu a to je iPhone uplne v klude. Uz som skusal aj restore ale nic nepomohol ani ten, ma este niekto takyto problem?

peto7532159
    Účastník

nemáš zapnuté nejaké automatické nastavovanie času, ktoré ťa stále lokalizuje alebo niečo podobné? poprípade killni všetky aplikácie a daj Režim lietadlo či to bude stále robiť

miko99x
    Účastník

po update na iOS 6 na mojom iPhone 4S sa mi zda, že „energy management“ je lepši ako na predchadzajucom iOS 5, ako pisal peto, skus si pozriet vsetky nastavenia, lokalizacne sluzby a pod. ktore ta neustale sleduju

samo123
    Účastník

Tak som si vsimol ze mam nastavene casove pasmo a neustale mi ho hlada kde na druhom iphone 4 je zapnute ho vyhladava, na druhom iphone 4 je taktiez zapnute pod nim je napis Bratislava. Na 4 ke problem s baterkou nemam len na 4s

samo123
    Účastník

Reštartoval som všetky nastavenia a už mi to časové pásmo nevyhladava a napísalo mi Bratislava tak uvidím co bude ďalej

pablos
    Účastník

Mal som s vydrzou rovnaky problem. Tiez som si vsimol neustale hladanie casoveho pasma.

Povolil som docasne v Privacy/Location Services/System Services moznost Setting Time Zone a nasledne sa iPhone podarilo konecne najst casovu zonu Bratislava. Nasledne som tie Location Services vypol, aby to neustale nezralo baterku.

Tak uvidim, ci to pomoze, lebo zrazu mi trebalo dobijat telefon kazdy den od aktualizacie a to som na nom dokopy nic nerobil…

JozefF
    Účastník

Mozem potvrdit omnoho lepsiu vydrz baterie na iOS6. Na iOS5 som nabijal denne a teraz na iOS6 mi ide uz trety den.

bawy
    Moderátor

Jednoznačne znateľne dlhšia výdrž baterky na 4s s iOS6.

samo123
    Účastník

Momentalme mam pouzivanie 1h 26m a baterku 81%. Na ios 5.1.1 to bolo diametralne lepsie.

peto7532159
    Účastník

skús killnúť všetky aplikácie

samo123
    Účastník

To uz som skusal

peto7532159
    Účastník

ešte skús Airplane mode

samo123
    Účastník

Tak om skusil airplane mode a baterka pekne drzi, vyhodil som aplikacie ktore nepotrebujem asi do bola jedna z nich tak skusim dalej co to povie

samo123
    Účastník

Tak usage som mal presne 6 hodi a teraz neviem ci je to dobre alebo zle uz si napamatam ako to presne bolo na 5.1.1

Lukkas
    Účastník

ja mam skusenost na 4ke ze vydrzi o moc dlhsie po prechode na iOS 6, cca o hodinu dve viac podla toho co pouzivam :)

11Peter11
    Účastník

No mne teraz drží na 4S IOS6 skoro 46 hodín momentálne mám ešte 20% takže u mňa v pohode.Samozrejme boli nejaké volania,surfovanie,pozretie mailov atď… ja som zatiaľ spokojný až na tie mapy,ale myslím si,že to v dohľadnej dobe nejako opravia ;)

samo123
    Účastník

46 hodin sa mi zda nejak vela to akoze s nim dokopy nic nerobis alebo co ?

11Peter11
    Účastník

Ale je to tak ako som písal hore vyššie aj ja som s toho dosť prekvapený ;)

mersi
    Účastník

Mam ten isty problem, odkedy som presiel na iOS 6. Večer nabijem. Idem spat. Rano je vypnuty (vybity). Skusim tie Vaše rady.

11Peter11
    Účastník

Takže dnes ráno 01:00 som dosiahol môj osobný rekord 49 hodín a batéria bola na 13 % skvele :) to mi ešte ani jeden iPhone toľko nevydržal.!!!Dnes robím druhý pokus:)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 55 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.