slaba baterka ip 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware slaba baterka ip 5

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 82 )
  • Autor
    skapenkat
    Účastník (Participant)

zdravim mam taky problem ze sa mi velmi rychlo vybija baterka, rychlejsie jak na 4s co som mal :-O neviete mi poradit? ci ho mam reklamovat alebo neviem si rady.

afirrk
    Účastník (Participant)

čo znamená, rýchlo sa vybíja? Niekomu sa môze zdať, že sa rýchlo vybije po 3 dňoch a niekto si môže myslieť, že výdrž je v pohode ak mu mobil prežije do večera…

Viliam15
    Účastník (Participant)

Máš vypatý GPS ? Mobilné dáta ? Jas displeya máš znížený ? Mne iphone 5 už fičí bez nabjania 3 dni a 14 hodín a pritom som stále na ňom .

madaraszko
    Účastník (Participant)

toto sa tu stale omiela. Skus hladat v starsich temach namiesto toho aby si zakladal novu. A rady typu vypnut mobilne data gps su naco, to si mohol kupit nejaku tehlu a volat z nej. Ked si kupujem taky telefon tak preto ze ho chcem pouzivat naplno a nie vypinat a zapinat stale funkcie.

MoRFi
    Účastník (Participant)

s vydrzou viac ako 1 den nerataj. to jedine v pripade ze vypnes 3G a wifi mas zapnute len tam kde ho pouzivas. vtedy sa dostanes na 2 dni ak nehras hry ani nijak extra nezatazujes procak. bezne pouzivanie, mail, web, tel, sms…

skapenkat
    Účastník (Participant)

no znamena to ze som naraz prehliadal internet cez safari aj na 4s aj na 5 a raz tak rychlo zralo baterku na 5ke :/

skapenkat
    Účastník (Participant)

poradte mi prosim ci ho mam reklamovat alebo co mam spravit nech zistim ci ho mam reklamovat alebo nie, ako zistim ci je to ok alebo nie? zda sa mi ze je to chybné.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Mas dobry signal? Neprehadzuje ta casto medzi edge a 3g? Nebezi ti v pozadi nejaka aplikacia ktora zerie baterku? Nepouzivas nahodou nejaku aplikaciu battery doctor?

skapenkat
    Účastník (Participant)

praveze nie, signal ok, a ziadne spustene app aj teraz napriklad cez noc sa mi vybila baterka o 10% :_(

MoRFi
    Účastník (Participant)

Restore telefonu, najlepsie bez obnovy zo zalohy. Vyskusaj.

skapenkat
    Účastník (Participant)

no tak skusim, potom si musim odznova vsetko postahovat ze?

JFK.
    Účastník (Participant)

veď máš zálohu v iTunes tak čo sa pýtaš takú hlúposť :D

shadower
    Účastník (Participant)

rovnaky problem som mal na 4s raz kratsia vydrz ako na 2roc 4ke …restore bez obnovy a vsetko postahovat znova, zaloha zo starsich verzii robi problem

skapenkat
    Účastník (Participant)

a ak mi nepomohlo ani restore? a potom vsetky hry a app som si nainstaloval z itunes z macu co som si tam ulozil, to by nemalo vadit.

shadower
    Účastník (Participant)

a napis uz kolko vydrzi v nastaveniach statistika to mas (aj co si cca na nom robil)

skapenkat
    Účastník (Participant)

no tak použivanie mam 1h 10min
    pohot. režim je 2h 40min
    a mam 80% a len som prehliadal net(trocha) a hral sa v nastaveniach lebo som si spravil restore…
    je to ok?

odklizec
    Účastník (Participant)

Normalne ho pouzivej az do temer uplneho vybiti a tepve pak nam rekni cisla. Pokud budes mit cas pouzivani kolem 7-8 hodin (pri beznem pouzivani, ne 3D hry) je to uplne OK. Pokud jsi ho nekdy vybil az tak, ze se sam vypnul, tak si muzes v telefonu (general-about-diagnostic&usage) najit lowbattery log, kde najdes standby/usage casy.

skapenkat
    Účastník (Participant)

teraz mam dobu pouzivania 2h11m a poh.rezim 5.5h a mam 60% takze podla mojho vypoctu to tak nevychadza. myslite ze je to ok alebo alebo ho mam reklamovat? diky

modemw
    Účastník (Participant)

ja uz som si zvykol ze pri appli nemozem cakat ze mi iPhone vydrzi ani 1 den ak ho dostatocne zatazujem (ano, uznavam, mam pozapinane vsetko co sa len pozapinane da mat), z toho dovodu som si kupil http://datacomp.sk/connect-itbattery-pack-pro-iphone-4-a-4s-2000-mah_d131004.html#.UTNkcKVCXsU a bez neho uz radsej ani na krok… Snad bude existovat daco take aj na 5ku

skapenkat
    Účastník (Participant)

mne by to az tak nevadilo, lebo mam aj v aute nabijacku ale chcem aby bol ten iphone v plriadku mam ho tyzden takze len chcem vediet ci je to v poriadku alebo nie teraz mam dobu pouzivania 2,5h pohotovostny 7h a mam 55% a hry som nehral

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 82 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.