Domov Diskusné Fóra Ostatné Skype

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    kittana.ria
    Účastník (Participant)

mám problém… vymzala som skpye s mojho macu.. a ked si ho chcem znovu nainštalovať.. nejde to … čo mám robiť ?

yurayko
    Účastník (Participant)

Opis viacej a lepsie tvoj problem, potom ti mozno niekto odpovie. Ak budeme vediet :)

kittana.ria
    Účastník (Participant)

no ja som ho povodne chcela od-instalovat.. ale ja som ho zrejme asi len vymazala.. a ked ho chcem znovu nainštalovať nejde to.. proste ked mam pretiahnut ten skype do aplikacii to nejde .. pretože mi piše že ho už mam… ale ked ho hladam v počitači piše mi že nema podporu.. mam preinštalovať os ?

jigga1411
    Účastník (Participant)

Nie… urob to ze si najdi na nete aplikaciu AppZapper je tusim zadara ked ju nainstalujes a pustis tak ju zapni najdi v nej Skype a daj ho vymazat s nou…a celkovo mozes vsetky aplikacie mazat cez nu je to dobra vec oddinstaluje komplet aplikaciu aj s content subormi a tak. Ked to budes mat potom skus znova najhodoít skype.

mrzo
    Účastník (Participant)

Nepyta sa ta len ci chces ten Skype prepisat (Replace)? Ak nie – nie je Skype spusteny? Rozhodne pred preinstalaciou systemu ho skus aspon restartovat, znovu Skype z Applications vymazat a novy nakpirovat…

denton
    Účastník (Participant)

odinstalacia a vymazanie je na Macu to iste. Takze ak ti pise, ze ho tam uz mas, tak si nic neodinstalovala/nevymazala. Mozno si len odstranila ikonu Skype zo spodnej listy…alebo nam napis co presne si urobila :).
    A ako pise mrzo, tiez sa mi to vidi tak, ze sa ta to len pyta ci chces prepisat uz existujuci Skype v Applications, takze bud ten co tam je najprv vymazes a potom tam nakopirujes novy, alebo pri tej otazke kliknes na Replace.

Julien
    Účastník (Participant)

Nekomplikuj si to ked som bol na OS X zaciatocnik so skypom som urobil presne to iste normalne si stiahni z netu este raz ten subor co si stihla vtedy daj si searching vymaz vsetko co je „skype“ a podla toho co si stiahnes skus najst aj ten stary subor a vymaz oba a stiahni to na novo.
    PS samozrejme dufam ze dole na docku nemas ten skype musi byt vypnuty.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.