Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Siri na iPod 4 ioS 5
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 5 months od
P4r4doX.
-
AutorPríspevky
-
14. mája 2012 o 20:32 #86092
Martin KnezovićÚčastník (Participant)Ako všetci vieme Apple Siriho na iPodoch neposkytuje. No na stránkach http://www.youtube.com sa objavilo video kde sa niekomu tento husársky trik asi podaril. S pomocou iCloud si vytvoril backupz iPhone 4S a použil ho pri restore iPodu (backup from iCloud). Mnohí si myslia že to je fake, že na videu bolo použité 4S. No šok prišiel keď iDevice otočil a bolo tam skutočne napísané iPod. Chchem sa opýtať či je to ozaj možné alebo ako sa to chlapcovi podarilo.
Ďakujem za odpovede.
Bohužiaľ sa mi video nepodarilo nájsť pokiaľ ho nájdem dodám link.15. mája 2012 o 7:06 #311948
fanthomas4Účastník (Participant)Keby to šlo tak by to bolo super, ja mám tiež iPod touch 4g a Siri by som tam chcel mať.
15. mája 2012 o 10:59 #311959
odklizecÚčastník (Participant)Proc? Na machrovani? Veskera vyuzitelnost Siri u nas je maximalne zeptat se na cas (kdyz mas telefon v kapse a HF v usich), pripadne nechat si pustit nejakou pisnicku. U telefonu ma smysl par dalsich veci. Ale pokud nemas perfektni vyslovnost, zacne ti misto pousteni nejake skladby vytacet neci cislo, pripadne volat uplne nekomu jinemu, nez jsi chtel ;) Dokud to nebude umet vic (napriklad ovladat zapinat/vypinat nastaveni zarizeni, ovladat fotak, cist ibooks a dalsi), tak je to jen hracka. Sice pekna, ale hracka, ktera za chvili omrzi.
15. mája 2012 o 14:23 #311973
AndresoÚčastník (Participant)Dá sa povedať, že je to aplikácia pre fanúšikov Forever alone :D
//Ak ho tak veľmi chcete, pozrite sa na nete po siriport.ru15. mája 2012 o 14:32 #311976
fanthomas4Účastník (Participant)Neviem, vyskúšať si to… pohrať sa s tým atď… Ak by to nebolo dobré tak by som to nechal tak, ale chcel by som si to vyskúšať… Na iPode by to aj tak fungovalo, len doma na Wi-fi, kedže nemá 3G
15. mája 2012 o 16:13 #311985
P4r4doXÚčastník (Participant)Siri do nepodporovaneho zariadenia dostanes velmi jednoducho – staci v Cydii vyhladat a nainstalovat Spire. Potom potrebujes niejaky server na spracovavanie Siri poziadaviek, ked pohooglis, najdes niejake bezplatne proxy, ale asi najlepsie je zaplatit si.
15. mája 2012 o 20:49 #312012
Martin KnezovićÚčastník (Participant)Siriport.ru ako Andereso hovrí som skúšal jeho neskutočne prekvapivý učinok a eefekt bol v boot loope…. Mne osobne sa Siri páči. V iPode sa s ním da robiť aj veľa iných vecí.
15. mája 2012 o 21:14 #312016
AndresoÚčastník (Participant)Mne na iP4 siriport funguje… sú sem-tak chvíle, keď sa nepripojí, ale nie je to katastrofa.
Predtým som mal ešte prvú verziu a bola naozaj zlá.15. mája 2012 o 22:31 #312022
P4r4doXÚčastník (Participant)Troch OT : planujem urobit cesku verziu SiriServeru, ako zaklad chcem pouzit Eichhoernchenov SiriServer (da sa najst na Githube). Ak tu je niejaky Python programator so znalostou Anglictiny a dostatkom casu, môze mi pomôct.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.