Samsung SSD

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Samsung SSD

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55802
    pedro
    Účastník (Participant)

    Len tak som browsoval bez zablokovanych reklam..a do oci mi udrelo toto: http://www.samsungssd.com/
    Vyzera to tak, ze samsung uz vysiel na trh z Flash NAND diskami, velkosti 16/32/64GB, a su pekne kompatibilne velkostou (1,8″ a 2,5″) a pripojitelnostou (PATA,SATA) s normalnymi notebookovymi HDD…Nikde som nenasiel ceny,ale predpokladam ze to nebude lacne. Myslite si ze by sa oplatil upgrade do MB/MBP? Vymenit HDD za SSD(solid state drive)?

    #113594
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    ako nevyznam sa v tom velmi… preto sa aj pytam.. ako som videl na tej stranke. tak to pripojenie je sata /pata tak bezne ako teraz ? skor to vidim na pripojenie ako u grafickych kariet alebo PCI kariet.. (ak sa mylim ,pls vysvetlit)

    #113599
    pedro
    Účastník (Participant)

    ano, sata/pata je bezne pripojenie HDD

    #113670
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Tiez by som rad videl tento disk vo svojom macbook pro. Takze trochu k veci.

    Co je brutal je rychlost, najnovsie upravene disky 120/100 MB/s. zapis citanie. To je dost v predu, teda daleko vpredu oproti diskom. A kuknite na bezne procesy v leoparde, na kolko vam nove C2D vytazia. Skratka disk nestiha, ostatok hej, zlepsis disk, vyletis do neba.

    Akurat. Je to v plienkach. Tento novsi optimalizovany disk preskocil predchadzajucu verziu o tretinu.. to svedci len o neptimalizovanosti technologie. Neposledna vec je cena, cakajte 9000 plus a to este kapacita na srandu, lebo rychle disky s do 64GB tie 256GB su o dost pomale a zla investicia … jedina vyhoda je len, ze ide do minus 40 do 80 stupnov.

    Este pockajte par mesiacov aspon do leta, potom ked to bude bezat na pase, tak vyroba stalci cenu. A na strakne http://www.iFixit.com, ppozrem presny postup na vymenu disku…

    #113671
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    no dufam ze tie ceny pojdu rychlo dole… napriklad minuly tyzden som nasiel vo viedni, v saturne 32 GB za €399. aj ked kazdy spas nieco stoji, toto je stale moc :)

    #113684
    pedro
    Účastník (Participant)

    fuu tak to som dufal ze to bude trochu lacnejsie…13 tisic za 32gb..to asi trochu pockam..(alebo miniem celu vyplatu:-)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.