safari nenacitava stranky

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software safari nenacitava stranky

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83373
    alchymister
    Účastník (Participant)

    zdar
    uz nejaky cas pozorujem, ze sa mi safari sprava dost dementne, /10.6.8., 5.1.2/ – castokrat po prepnuti tabu mi “vypadne obraz” a ostane len biela plocha a nic sa nedeje, a tiez neunosne velakrat nenacita stranku, len vypise, ze safari ju nevie nacitat, pritom po obnoveni to naskoci, resp. ine prehliadace /chrome, firefox/ nemaju problem. riadne ma to ondie, pretoze sa mi nechce pouzivat iny prehliadac ako safari
    neviete cim to moze byt?
    inak celkovo sa mi zda, ze chlapici v kalifornii dako nedavaju pozor, ako Steve odisiel, sraci. su to drobnosti, ale hromadia sa..

    #298304
    renad
    Účastník (Participant)

    … že by sieť, ethernet, wifi ????

    V každom prípade Safari za to nemôže – je to len o pripojení na internet …

    Skús reštartovať router …

    #298312
    rudo.ba
    Účastník (Participant)

    Vypadnutý obraz po prepnutí tabu v Safari, to sa stáva aj mne (mpb13, 8GB, lion, všetky updaty). Žiadna wifi, ani všeobecne so sieťou to nič nemá. Vybieli to už predtým načítanú stránku, stačí sa len na ňu prepnúť z iného tabu. Resp. nejaký útržok z tej strany v hornej časti zostane, ale ak ju chcem vidieť, treba ju načítať znova. Skôr by to chcelo updatnúť ovládač grafiky, resp. niečo v Safari alebo čo.

    #298362
    alchymister
    Účastník (Participant)

    to nebude problem wifi, ehernetu ani routeru.. a robi to len v poslednej verzii safari /5.1 myslim/, predtym mi to nerobilo. aj teraz – vyhladam v gugli cosi, otvorim to v novom tabe, safari natahuje, natahuje az ohlasi ze nemoze nacitat stranku. dam refresh a nacita ju hned. to je nieco nie v poriadku so safari podla mna. ine prehlaidace to nerobia.
    a co sa tyka tych vypadnutych infromacii na stranke po prekliknut do ineho tabu, to je na dennom poriadku.. a to som uz i v menu v skrytej zlozke “debug” odfajkol Use Multi Process Windows..

    #298399
    majdy
    Účastník (Participant)

    Podobné sa stáva aj mne, ale všimol som si, že to robí len, keď ročítavám nejakú stránku, kliknem na predoľlý tab, biela obrazovka a potom sa všetko zobrazí (zrejme po načítaní ten stránky vo vedľajšom tabe).
    Našťastie sa mi ale ešte nestalo nič také, že by mi ju nenačítalo a zostala naďalej biela obrazovka, po cca 1-2 sekundých je stránka zobrazená takže mi to žily netrhá, aj keď to nieje veľmi pekné, asi to bude nejaký bug.

    #344832
    lakystar
    Účastník (Participant)

    mám taký problém, že som urobil web, v Firefox, Exploer, Opera,Chrome všetko ide ako má ale som išiel skúsiť na safari pre windows tam začal môj problém.
    Keď zadám stránku do Safari tak mi do polovičky načíta a potom začne načítavať odznova a tak stále dookola, ako keby ju malá problém načítať celú a snažila sa o to stále.

    #344899
    raul
    Moderátor

    skus nastavit v syst pref network dns na 8.8.8.8

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.