Rozdiel medzi Mac OS X a Mac OS X

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Rozdiel medzi Mac OS X a Mac OS X

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55326
    matusko
    Účastník (Participant)

    Zdravim…chcem sa opytat aky je rozdiel medzi Mac OS X pre iMAC a Mac OS X pre MacBook. Skusal som dvd z iMac na svoj macbook a proste to neslo.

    nemate nahodou niekdo poziciat Mac OS X pre macbook.?? moje sa niekde zapatrosilo… sakra… :(

    thanks..

    #110863
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    prvy krat nieco take vzivote pocujem ze su dva mac os x :) nieco si zle spravil ze ti to nejde, zle si nastavil alebo nieco take.. skus znova

    #110864
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    nie .. matusko ma pravdu .. ja mam MacOSX instalacky urcene len pre MacBook Pro notebooky … moj buduci svagor ma MacBook a tak isto to neslo z mojich instalaciek nainstalovat.

    #110866
    kubokovac
    Účastník (Participant)

    samozrejme, pre kazdy stroj od applu je osx modifikovany mierne – inak povedane presne vyladeny na ten ktory hw – aj preto je taky stabilny ;-)

    #110867
    matusko
    Účastník (Participant)

    taze cez tie disky si to asi nepreinstalujem….? hmm..skoda….

    Hladam Mac OS X pre Macbook… pomozte ludia… :D

    #110872
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    To teda vôbec nie je pravda, že sú tie systémy vyladené. Keď si kúpiš normálnu verziu z obchodu, ide na každý Mac bez rozdielov. Ide skôr o to, že ak si kúpiš trebárz ten iMac a OS X, ktorý bol s ním dodaný v krabici chceš inštalovať aj na inom type – nepôjde Ti to. Podľa mňa je to preto, aby ľudia nemohli len tak ľahko napaľovať.

    Inak, to vieš že je legálne inštalovať dodaný OS X iba na jeden počítač naraz, však? Najlepšie riešenie, keď už si ten svoj stratil, je kúpiť celkom nový OS X.

    #110876
    pedro
    Účastník (Participant)

    Ked si kupim macbook teraz a leopard si dokupim potom ked bude dostupny,za tu znizenu cenu, daju mi macbook OS X, alebo taky ten vseobecny?

    #110885
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Za znizenu cenu? O tom mi povedz… :)

    Pozri, Ty budeš mať Tiger OEM, dodávaný s MacBookom, ktorý pôjde len na rovnaký MacBook. Ak si však dokúpiš Retail verziu (teda normálne v krabici z obchodu), dajú Ti normálny OS X Leopard, na všetky Apple počítače. Nemám to podložené prieskumom, no minimálne na 90% je to takto.

    #110895
    pedro
    Účastník (Participant)

    Milan M.: za znizenu cenu? o tom ti hovorim.. ak si kupim macbook teraz, tak si mozem kupit leopard ked vyjde za 5.99libier… v USA je tiez stanovena nejaka symbolicka cena, neviem ako to je na slovensku, ale prinajhorsom v rakusku to tak istotne je… a moja otazka bola ci mi potom daju OEM leopard k macbooku, alebo vseobecne instalacne dvd (predpokladam ze OEM)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.