Repro v MBP 13,3 – je to ok?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Repro v MBP 13,3 – je to ok?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    madmann
    Účastník (Participant)

zdravim vas. asi tyzden sa radujem z noveho MBP 13,3 no pri prehravani hudby zo vstavanych reproduktorov som zistil, ze pravy reproduktor ma krasne vysky, ale lavy hra podobne, ale ma o poznanie menej vysok. je to normalne? podotykam, ze nie je to skladbmi, skusal som aj videa, ine skladby, youtube… proste nicim to neovplyvnim. a dnes som si nasiel jeden mrty pixel, tak mam zas o nieco horsiu naladu :-/

madmann
    Účastník (Participant)

nikto nic? :(

zero0x
    Účastník (Participant)

nie je to ok

yacomo
    Účastník (Participant)

No neviem ako je to u MBP 13,3 s repro, ale ja mam MB alu 13,3 a ked som menil RAMky, tak som si vsimol, ze je tam len jeden reproduktor. Mozno som nieco prehliadol, ale pozeral som to pozorne.

madmann
    Účastník (Participant)

hmm.. no telo je podla mna to isté, ale reproduktory su tam isto dva, pretoze ked v nastaveniach zvuku hybem balansom, tak je to jasne pocut

yacomo
    Účastník (Participant)

To som si aj ja vsimol, a preto sa mi to nezda, ako by to spravili s jednym reprom. Ale na beton som si isty ze je tam len jeden, este som bol sklamany, lebo v bielom som mal 2 a hrali lepsie. Tu som nasiel img http://www.flickr.com/photos/jailsonrs/3385927563/ a reprak je medzi chladicom a mechanikou.

ivan.m
    Účastník (Participant)

to je subwoofer mojko…

lavy reprak mas tesne vedla spodneho USB konektora a pravy tesne vedla mechaniky

ak neveris tak so ho rozober:

http://www.ifixit.com/Teardown/MacBook-Pro-13-Inch-Unibody/814/2

madmann
    Účastník (Participant)

no pokial su teda na oboch stranach rovnake repraky, tak hraju uplne odlisne, este mi ten jeden (co si myslim, ze nie je v poriadku) rezonuje.. takze asi reklamacia…

yacomo
    Účastník (Participant)

->ivan.m Aha, preto mi to neslo do hlavy ako by robili priestorovy zvuk z jedneho repra a pri hybani balansom… Vdaka ivane :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.