reklamacia iPhone v retail obchode

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes reklamacia iPhone v retail obchode

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #94825
    gunz
    Účastník (Participant)

    Zdravim,

    Mam problem s iPhone 5 a novym iOS 6.1.4. Bateria sa totiz vybije strane rychlo a je to vseobecne znamy problem. Na forach Apple som sa docital ze taketo telefony menia v apple retail obchodoch za telefony s verziou iOS 6.1.2. V juli cestujem do Londyna a chcel by som sa spytat ci je tento telefon (zakupeny v Orange) mozne dat na reklamaciu priamo do Apple retail obchodu, teda prakticky u nich dostat novy telefon s opravenou verziou. Ked si pozriem IMEI checker na apple.com tak telefon je v zaruke v tzv. AppleCare no neviem co to presne znamena.

    Vopred diky za odpoved.

    #358374
    bakosmi
    Účastník (Participant)

    Najprv musis polozit otazku.

    #358376
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Ved ju polozil. Ci mu ho vyreklamuju v apple store v UK ked ho kupoval v orange SK.

    #358401
    nickey
    Účastník (Participant)

    s vymenou by nemal byt problem, ja som menil svoj 4s 64gb kupovany v Presove za novy kus v apple store v Hamburgu po tom co mi vypovedala wifi antena po update na 6.0, riesili to uplne v pohode a to som nemal ani blocek ani krabicu iba ip vo vrecku. Nie som si isty ale ci tvoj problem prebehne tak lahko nakolko moj bol jasny hned ako sa na to pozreli, myslim, ze budes potrebovat trochu stastia na obchodnika a nezaskodi ked budes trochu viac ukecany…

    #358422
    bakosmi
    Účastník (Participant)

    Oznamil ze sa chce spytat, v skutocnosti sa vsak nespytal :-))

    #358425
    magero
    Účastník (Participant)

    Chce sa spytat nas citatelov. Lepsie citaj text

    #358426
    bakosmi
    Účastník (Participant)

    ano ale nespytal sa… teda nevidel som otaznik.

    #358427
    nickey
    Účastník (Participant)

    tak sa vykasli na otaznik

    #358429
    gunz
    Účastník (Participant)

    diky nickey, no dufam ze to vyjde, aj na apple supporte sa vyjadrili zeby to malo byt ok. btw bakosmi neviem preco riesis banality ale existuje nieco ako nepriama otazka, v anglictine sa pouziva velmi casto “I would like to know…” ;)

    #358432
    nickey
    Účastník (Participant)

    v pohode, mozno este taka rada, ak sa Ti podari dovolat na apple support linku a daju Ti apple case cislo tak s tymto budes mat tiez o nieco vacsiu sancu. Ak si netrufas na odbornu diskusiu s apple salesmanom v anglictine ked mu budes vysvetlovat co vsetko sa pise na web strankach o tomto probleme tak poziadaj o pomoc niekoho z domacich… cudzinec s accentom sa lahsie odbije

    drzim palec

    #358434
    gunz
    Účastník (Participant)

    no s apple som komunikoval 2krat, raz cez telefon a raz cez chat, emailom mi prislo to case cislo a slecna na chate mi poradila ze je lepsie sa dopredu objednat na ten ich Genius Bar kedze denne beru len zopar neobjednanych ludi. 10. som spat tak dam vediet co a ako, mozno to pre niekoho bude usefull.

    #359198
    gunz
    Účastník (Participant)

    Takze z gb som sa vratil s novym telefonom, v apple som bol 2x. Prvy krat na Regent Street, kde mi typek len preinstaloval ios a dal mi ho naspat no to ma nejak nepotesilo tak na druhy den som sa objednal na Covent Garden a tam sa predajca snazil vyhovarat tym ze musim par dni pockat po Restore co mi urobili na Regente, tak som mu povedal ze vecer mi leti lietadlo a bol by som rad keby to nejak fixol + objadnil som mu aky mame apple servis na svk, predajca prisiel za 5min s novym telefonom a odporucil mi aby som zmenil operatora ked bude problem pretrvavat.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.