Reklamácia Iphone 5

Domov Diskusné Fóra Ostatné Reklamácia Iphone 5

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Marko Šobíšek
    Účastník (Participant)

Ahojte, pred cca 5 mesiacmi som si kúpil tento úžasný telefón :) no naneštastie mi dneska pri cyklistike doslova vyletel z ruksaku a mám “ preliačený “ ľavý horný roh…Display je v pohode tomu sa našťastie nič nestalo…Telefón som nekupoval o operátora ale na mp3.sk…..na off. stránke som zadával sériové číslo a všetko je ok …Tak sa chcem spýtať či sa to dá reklamovať a ak hej tak kde.. Ďakujem

odklizec
    Účastník (Participant)

Haha, co chces jako reklamovat? Ze sis vlastni „sikovnosti“ rozbil telefon? Asi takhle. Pokud jdi nemel zaplacene nejake pripojisteni proti neumyslnemu rozbiti (jako to nabizi nay nebo alza), tak muzes „reklamovat“ leda tak na lamparne, u sudruha Zincicu ;)

MoRFi
    Účastník (Participant)

Da sa vymenit za novy. Stoji to do 300€. Vymena za neoriginal zadny diel ktory stoji cca 130€ s pracou je nezmysel lebo prides o zaruku. Ked zaplatis servisu vymenu za novy kus tak ti zaruka bude pokracovat.

Daxisko
    Účastník (Participant)

Inak mne sa pri takychto napadoch normalne rozum zastavuje :D tak vyleti ti telefon z ruksaku a reklamovat ides co? Uchyt ruksaku na telefon alebo telefon? Ved si precitaj zakon o ochrane spotrebitela a dozvies sa co to znamena reklamacia. To je ked ti predaju kus, ktory ked sa do 2 rokov bez cudzieho zasahu (cize v podstate samovolne pokazi) alebo neprimerane deformuje ( ze ho napriklad len polozis na stol a on by praskol alebo by vypadlo nejake tlacitko) tak vtedy to mozes reklamovat. Ale ked si das telefon do ruksaku a tvojou hlupostou ti z toho ruksaku vypadne lebo si ho nezabezpecil proti vypadnutiu, tak to uz je hold tvoj problem. Ine by bolo a to sa vola zaruka za akost, keby ti vyrobca garantoval to, ze pokial spadne z vysky napriklad do 5 metrov tak sa mu nic nestane a on sa napriek tomu rozbije, tak to je zas nieco ine. Alebo ze by mal byt vodotesny a utopil by si ho tak to je tiez zaruka za akost. Ludia pre pana jana skuste trosku rozum zapojit nez nieco taketo napisete. Ak si to myslel ze ako to vyreklamovat aby to vyzeralo ze to je ich chyba tak beriem ale aj tak mi nic nenapada no napisal si to ako si to napisal :D

Marko Šobíšek
    Účastník (Participant)

Sak na toto som sa pýtal ;) či sa záruka vzťahuje iba na napr chybny software a tak,vkazdom prípade ďakujem za odpovede

odklizec
    Účastník (Participant)

Zaruka se samozrejme vztahuje i na vadny hardware. Ale ne kdyz si sam rozbijes :) To totiz neni vada vyrobku, ale uzivatele.

marigin
    Účastník (Participant)

Caute, nejdem zakladat novu temu, len sa chcem podelit s mojou vizualnou nespokojnostou. Mam jeden z prvych iPhonov na SK (ako VIP firemny zakaznik). Telefon som nosil v puzdre hned od vybaleni iPhonu a nikdy nebol noseny bez puzdra. Ale tu a tam som si vsimol, ze na celom hlinikovom kryte mi odpadava farba. Teraz to je jeden rok uz a vyzera ako dostrielany, alebo ako dobita kopota auta od kamienkov. Vsetko funguje, az na tuto kozmeticku vec. ROzmyslam ci to dat na reklamacku, alebo si to nevsimat, bo kto vie aky iny kus mozem zas dostat…Samozrejme (kto vie co za repas mi daju).

MacB
    Účastník (Participant)

@marigin
    Ja som tiež nosil Iphone v púzdre (silikonové), tá farba na klinikovom ráme mi však začala odpadavať už po cca 3 mesiacoch (začali sa „tvoriť“ menšie fľaky), ale myslím si, že to nemá zmysel reklamovať (ak mame na mysli ošúchaný kryt, pretože budú hovoriť, že je to spôsobé trením).

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.