Reklamacia

• Toto téma obsahuje 9 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi od raul.
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    spidercek
    Účastník

Mam jeden dotaz. Po telefonovani s Traco piestany mi potvrdili ze mam hardwarovu chybu na iphone. Jeden dotaz. Uz ste niekto riesil reklamacku postou? Ako sa poistit ze ten telefon iba niekam neposielam ale posielam na reklamaciu?

dikes

raul
    Moderátor

informuj sa u spolocnosti Traco.

spidercek
    Účastník

No povedali mi ze staci poslat kurierom. Ale co tam uviest? Preto sa pytam ci tu niekto neriesil reklmacku postou.

Dik

raul
    Moderátor

Skus sa spytat vo firme Traco.

spidercek
    Účastník

Dakujem za vystizne odpovede. Vsak pisem co mi povedali. Nic viac a nic menej. Poslite nam to kurierom. A prilozte k tomu kopiu faktury.

raul
    Moderátor

Ty pises, co ti povedali a pytas sa dalsiu otazku. ja ti vravim, zodvihni telefon a tu istu otazku sa priamo spytaj ich. A ked ti povedia nieco, co v tebe vyvola dalsiu otazku, skus to znova.

Ak povedali, poslite kurierom, treba tam zavolat: Ako to poslat, ako to vhodne zabalit, ako to oznacit. A urcite ti odpovedia.

Nikto ti tu neporadi nic, na co by si sam neprisiel, alebo co by ti nepovedali oni.

Takze este raz: Kontaktuj priamo Traco.

mynick
    Účastník

1, zabal to tak, aby sa cestou tam/spat nic neposkodilo
    2, do vnutra zabal potrebne dokumenty – tie co ti povedali aby tam boli
    3, posli to kurierom na adresu servisneho strediska /je na nete/
    4, nezabudni napisat tvoje osobne udaje!

spidercek
    Účastník

Ok. Dakujem Vam. Myslel som ze to niekto uz riesil takto postou tak som chcel radu od toho co uz to takto riesil. No to co napisal mynick mi povedali aj tam. Ale aj tak to moc dobre nechapem. Odosielam moj telefon a ako jedine potvrdenie budem mat listok od kuriera? No nic. Tusim sadnem do auta a odveziem to tam osobne:) Pekny vikend.

mynick
    Účastník

Ano, budes mat len listok od kuriera. Neviem co by si este chcel mat?!

– ak by sa nestatsnou nahodou nieco stalo, budes mat doklad o odoslani, uz to nebude „tvoj“ problem..

raul
    Moderátor

Tiez by som to riesil osobne – nech mi vystavia preberaci protokol – tak sa to robit pri reklamaciach. Niezeby som im neveril :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.