real racing 3

Domov Diskusné Fóra Nezaradené real racing 3

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    tomasmarso
    Účastník (Participant)

caute chcemsa opytat na hru real racing3 to vazne je zadarmo plna verzia ked 2real je platena

hatto
    Účastník (Participant)

staci si to pozriet cez itunes ;)
    je, ale v hre su niektore veci platene, ked chces upgradovat tak to mozes urychlit a zaplatit napr.

inspektorko
    Účastník (Participant)

Staci si precitat tento komentar a je to jasne:Hned sa mi nezdalo, ze by niekto nieco v dnesnej dobe spravil zadarmo, by musel byt blazon.Neskutocne cakanie na dodanie upgradov, oprav, co Ta vlastne nabada kupovat. Radsej mali dat hru za trebars 10 E, to by som zaplatil a je pokoj.Grafika samozrejme krasna. ale to zase ked 3/4 casu v hre stale na nieco cakate, ak teda ak nechcete oplieskat ale 50 EUR…
    Ale da sa samozrejme hrat zadarmo, ale na upgrady a opravy aut a sa nacakaaaas…

tomasmarso
    Účastník (Participant)

zatial som s tymi opravami nestravil niaky dlhsi cas a upgrade trvaju tak 2-3 min. myslim za to nieje take hrozne

cengi
    Účastník (Participant)

ja v tom tiez nevidim tragédiu, aspon sa neohrám k smrti :D

Michal Hucák
    Účastník (Participant)

hravam tiez tuto hru…a myslim ze je to skvela hra ja tak nikdy necakam na nic dlho a ked si to chces uzit tak ti tam netreba nic kupovat lebo tak hra sa da pekne pomaly hrat aj bez kupovania ale ak je niekto nedočkavý tak nech si tam nakupi čo chce ale podla mna si tu hru neužije tak.. :) to je moj nazor

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.