Caute, mam i5 od telekomu kupeny v 10/2012, a vsimol som si ze po poklepani mi puka cela lava strana skla. Reakcie su OK, funkcne ziadny problem. Robi to aj vam? je to na reklamaciu?
Thx
Puka ti to zakaždým keď sa dotkneš ľavej strany? Na mojom i5 niekedy počujem puknutie ale len na ľavej strane v strede alebo v ľavom dolnom rohu. Ale nie zakaždým, cca raz za 2 týždne. Myslím že keby som to išiel reklamovať tak by to naschvál nepuklo ani raz :-)
mas pravdu, nepuka to vzdy, je to asi tak ako ty pises, a je uplne jasne ze keby som to dal na reklamaciu, tak by sa to neprejavilo. Ale niekedy pri urcitom sklone ked pisem sms tak puka cela lava strana odhora dole…
Ak Ti to robí toto, tak to reklamuj. Stačí aj ak Ti to robí na menšej ploche. Mne to robilo na iP 5S na malej ploche a vymenili mi ho za ďalší kus. Treba pri reklamácii ale hlavne zadať kde to presne puká.
Tak to vyreklamuj, ja som to dal reklamovať. Treba pri reklamácii povedať, nech to zapíšu, kde puká sklo, aby to nemuseli hľadať. Nech tam aj napíšu, že zrejme zle nalepené sklo na displej. Bez problémov Ti vyreklamujú telefón a dajú nový
Tak to je zaujímavé. Mne ho vymenili bez problémov po týždni. Zisti si kontakt na ten servis a vyhádaj si to. Resp. napíš na apple podporu, nech ich pekne spucujú :)
Ja som dnes spozoroval tiez pukanie skla pri pohybe prstom po obrazovke. Myslel som ze mam tento problem uz aj ja, ale potom som zistil ze to mi praska kost v palci na pravej ruke :-D
No to je blbost. Ja mam telefon tri mesiace a robi daco podobne a tiez zamietli :( tiez som z toho miestami zufaly lebo som presiel z androidu kde som myslel ze rozbijem samsung ako sa softverovo zasekaval. Ah
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!