Pukanie skla iphone 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pukanie skla iphone 5

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    miskosvk
    Účastník (Participant)

Caute, mam i5 od telekomu kupeny v 10/2012, a vsimol som si ze po poklepani mi puka cela lava strana skla. Reakcie su OK, funkcne ziadny problem. Robi to aj vam? je to na reklamaciu?
    Thx

ipad2man
    Účastník (Participant)

Puka ti to zakaždým keď sa dotkneš ľavej strany? Na mojom i5 niekedy počujem puknutie ale len na ľavej strane v strede alebo v ľavom dolnom rohu. Ale nie zakaždým, cca raz za 2 týždne. Myslím že keby som to išiel reklamovať tak by to naschvál nepuklo ani raz :-)

miskosvk
    Účastník (Participant)

mas pravdu, nepuka to vzdy, je to asi tak ako ty pises, a je uplne jasne ze keby som to dal na reklamaciu, tak by sa to neprejavilo. Ale niekedy pri urcitom sklone ked pisem sms tak puka cela lava strana odhora dole…

Marky1980
    Účastník (Participant)

Ak Ti to robí toto, tak to reklamuj. Stačí aj ak Ti to robí na menšej ploche. Mne to robilo na iP 5S na malej ploche a vymenili mi ho za ďalší kus. Treba pri reklamácii ale hlavne zadať kde to presne puká.

miskosvk
    Účastník (Participant)

Marky – ano robi mi to presne tak a presne na tom istom mieste ako typkovi na videu.

Marky1980
    Účastník (Participant)

Tak to vyreklamuj, ja som to dal reklamovať. Treba pri reklamácii povedať, nech to zapíšu, kde puká sklo, aby to nemuseli hľadať. Nech tam aj napíšu, že zrejme zle nalepené sklo na displej. Bez problémov Ti vyreklamujú telefón a dajú nový

miskosvk
    Účastník (Participant)

All > Telefon mam naspat, a reklamaciu mi zamietli. Napisali tam, ze zakaznikom popisovany problem nie je na zavadu a vymenu.

Marky1980
    Účastník (Participant)

Tak to je zaujímavé. Mne ho vymenili bez problémov po týždni. Zisti si kontakt na ten servis a vyhádaj si to. Resp. napíš na apple podporu, nech ich pekne spucujú :)

miskosvk
    Účastník (Participant)

Marky – to som uz tiez postihal, tu je odpoved:

Dobrý deň, platená výmena je v tomto prípade možná (cena cca 285,12 Eur) avšak reklamáciu musíte najprv riešiť cez Slovak Telekom.

Best Regards/ S pozdravom

Problem je v tom, ze uplynula 1r zarucna lehota…:/ Neviem, ci to za to stoji..?

iTuxx
    Moderátor

Ja som dnes spozoroval tiez pukanie skla pri pohybe prstom po obrazovke. Myslel som ze mam tento problem uz aj ja, ale potom som zistil ze to mi praska kost v palci na pravej ruke :-D

MoRFi
    Účastník (Participant)

iTuxx: zvazujes reklamaciu? :)

iTuxx
    Moderátor

prstu alebo telefonu? :-)

MoRFi
    Účastník (Participant)

prstu samozrejme

Marky1980
    Účastník (Participant)

miskosvk: To som nevedel, že už je po prvom roku záruky. V tom bude asi ten háčik, po roku by náklady na výmenu telefónu išli na vrub telekomu

lubomir666
    Účastník (Participant)

No to je blbost. Ja mam telefon tri mesiace a robi daco podobne a tiez zamietli :( tiez som z toho miestami zufaly lebo som presiel z androidu kde som myslel ze rozbijem samsung ako sa softverovo zasekaval. Ah

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.