Prosm pomoc > Teplota macbook pro 15

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Prosm pomoc > Teplota macbook pro 15

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    patko
    Účastník (Participant)

Ahojte prsim vas ake teploty su normalne pri macbooku pro 15

core 1.83
    grafika x1600 ati

je to model tusim 2006 2007

dakujem

ake su teploty priatelne pre cpu gpu pri spuustenom skype google chrome a v chrome flash videa asi 3 tj jedno bezi je to niake 720p rozlisenie dakujem

ps: cistite ventilatory

Lens
    Účastník (Participant)

ahoj. S tou konkretnou konfiguraciou ti neporadim ale myslim ze nemusis mat strach. Ja mam macbook pro 15 2.8 ghz 2009 a mal som na jadre aj 94 stupnov a na ostatnych komponentoch aj okolo 60-70. Tiez som mal zo zaciatku strach ale nejako som si zvykol. Zatial to neprdlo ani sa mi nikdy od prehriatia nevypol. Este nikdy som necistil ventilator ale obcas prejdem malym vysavacom skary vzadu kde vyfukuje.

Edit: pre porovnanie moej teploty http://cl.ly/422b0M320A0y2I2Q2V2n
    A mam spustene final cut,adium safari a par malych blbosti, Procesor skace kolo 15%

patko
    Účastník (Participant)

lens mockrat dik :) hm chelo by to vymyslet niaku iPanvicu a mozme si namacu aj grillovat

Serpantes
    Účastník (Participant)

105°C jadro CPU, 98°C jadro GPU, u mna normalka

shelbygt
    Účastník (Participant)

Ja som tiež mal teploty 100°C na MBP 15″ 2009,ale mám istat tam mi to reguluje otáčky a keď sa mi zdá že sú vysoké tak zapne na najvyššie otáčky a schladne a je aj free program smcfuncontrol vyskúšaj.

odklizec
    Účastník (Participant)

Nejvyssi teplotu, jakou jsem videl na mem MBP 2.66GHz late 2008 byla kolem 85°C. Ale mam „smcfancontrol“. Jinak pri beznem browsovani se nedostanu nad 50°C. Ale je fakt, ze procistit vetraky a vubec vnitrek MBP se dost oplati. Ja ho otverel po 2 letech kvuli upgradu RAM a toho bordelu tam fakt bylo dost. Po vycisteni a vyfoukani ventilatoru se mi bezna teplota ustalila na 40-45°C.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

vymazat Flash, nahodit SMBFanControl a budes sa divit, ako Ti teplota klesne. Cez SMC nastavit mierne vyssie otacky (cena – vyssia hlucnost) a dostanes sa na tych 75 °C aj menej

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.