PROSÍM ZMAZAŤ

Domov Diskusné Fóra Nezaradené PROSÍM ZMAZAŤ

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    eset123455
    Účastník (Participant)

PROSÍM ZMAZAŤ

eset123455
    Účastník (Participant)

Adminov prosím, aby aspoň jeden deň to tu nechali. Ďakujem

MoRFi
    Účastník (Participant)

Budem rad ak tam budu zaujimave prispevky, ak to bude len spam, od-lajknem sa :)

miko99x
    Účastník (Participant)

laikol som to, akurat s tymi simpsonovcami mi to tam nesedi, mohlo by to byt viac applovske :)

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Simpsonovci mi tam tiez nejako nesedia… radsej sa s tym pohraj v Photoshope a daj tam Matka a Kubka. Ked uz to ma byt slovenska Apple FB stranka.

imo
    Účastník (Participant)

eset, chod niekam, dufam ze ti to NIKTO NELAJKNE, ludia vam nedoplo ze to je ten co tu teraz spammoval jak o zivot ? este aj tu istu stranku propagoval…

eset123455
    Účastník (Participant)

imo – ľutujem takých ludi co sa bezdovodne navazaju do druhych, ked mi to ty nechces lajknut tak nelajkul, ale neodradzaj od toho ostatnych a nechápem o com tu kecas, ze co som ja spamoval a propagoval

VOTRELEC005
    Účastník (Participant)

Myslíš si, že teraz, keď si si dal 2 rozdielne mená, že to nevidno ? :D Vtipný si…

eset123455
    Účastník (Participant)

VOTRELEC005 – fakt neviem o čom točíte

wings400
    Účastník (Participant)

na konkurencii nic zle nie je. zle je to co si urobil. podla mna kazdy kto s tym ma problem nech ide na FB a stranku nahlasi a je to…

VOTRELEC005
    Účastník (Participant)

Pridal ma aj neprávom do nedôveryhodných obchodníkov a vyhrážal sa mi. Poradím ti, takto si veľa like nezískaš…

Áno, wings, je to dobré keď je konkurencia, ale takto si budovať web ?

http://www.youtube.com/watch?v=0xGeMteGdK4&feature=youtu.be

eset123455
    Účastník (Participant)

VOTRELEC005 – tak toto vobec nie je pravda!!!…ten nick pouzivam len na macblogu a pokeci!!!

VOTRELEC005
    Účastník (Participant)

Ako to viez dokazat? Lebo mi vieme ze si sa u nas zaregistroval a poslal mi toto. Mame to este stale na webe.

eset123455
    Účastník (Participant)

Ja som sa u Vas nezaregistroval!!!..na 100% Vam to mozem odprisahat, ze clovek vystupujuci pod menom eset123455 na Applefore nie som ja!!!

eset123455
    Účastník (Participant)

napis adminovi nech ti preposle moju IP adresu, ci bude totozna aj s adresou na applefore..Fakt neviem preco tu namna hadzes krive obvinenia, ked ani jedno krive slovo som tu nenapisal.

Mito
    Účastník (Participant)

Spravte si vy dvaja z toho kriminálku… Myslím si, že 80% ľudí čo číta toto fórum sem prišlo koli tomu, že ich zaujíma Apple a nie vaša diskusia o tom kto urobil čo a s kým…

eset123455
    Účastník (Participant)

presne, neviem čo tu stale rieši…za to, že mu napisalo nejake 10 ročné decko tak tu teraz bude rozoberať mňa

eset123455
    Účastník (Participant)

*s takym istym nickom na Applefore

eset123455
    Účastník (Participant)

Admini, mozte zmazat toto vlákno. Vdaka VOTRELEC007 som zrusil na FB stranku, hlavne kvoli poskvrneniu mena tu na Macblogu. Dakujem

imo
    Účastník (Participant)

trololol, kvoli tomu by si zrusil stranku ? horsiu vyhovorku som nepocul, a inac, jak to ze ten spammer ***************** ci ake to mal meno tu spammoval jak o zivot a daval tu odkazy presne na tvoju stranku ? a ip adresu si mozez niekam dat, urcite mas dynamicku, troll…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.