- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 8 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › PROSÍM ZMAZAŤ
PROSÍM ZMAZAŤ
Adminov prosím, aby aspoň jeden deň to tu nechali. Ďakujem
Budem rad ak tam budu zaujimave prispevky, ak to bude len spam, od-lajknem sa :)
laikol som to, akurat s tymi simpsonovcami mi to tam nesedi, mohlo by to byt viac applovske :)
Simpsonovci mi tam tiez nejako nesedia… radsej sa s tym pohraj v Photoshope a daj tam Matka a Kubka. Ked uz to ma byt slovenska Apple FB stranka.
eset, chod niekam, dufam ze ti to NIKTO NELAJKNE, ludia vam nedoplo ze to je ten co tu teraz spammoval jak o zivot ? este aj tu istu stranku propagoval…
imo – ľutujem takých ludi co sa bezdovodne navazaju do druhych, ked mi to ty nechces lajknut tak nelajkul, ale neodradzaj od toho ostatnych a nechápem o com tu kecas, ze co som ja spamoval a propagoval
Myslíš si, že teraz, keď si si dal 2 rozdielne mená, že to nevidno ? :D Vtipný si…
VOTRELEC005 – fakt neviem o čom točíte
na konkurencii nic zle nie je. zle je to co si urobil. podla mna kazdy kto s tym ma problem nech ide na FB a stranku nahlasi a je to…
Pridal ma aj neprávom do nedôveryhodných obchodníkov a vyhrážal sa mi. Poradím ti, takto si veľa like nezískaš…
Áno, wings, je to dobré keď je konkurencia, ale takto si budovať web ?
VOTRELEC005 – tak toto vobec nie je pravda!!!…ten nick pouzivam len na macblogu a pokeci!!!
Ako to viez dokazat? Lebo mi vieme ze si sa u nas zaregistroval a poslal mi toto. Mame to este stale na webe.
Ja som sa u Vas nezaregistroval!!!..na 100% Vam to mozem odprisahat, ze clovek vystupujuci pod menom eset123455 na Applefore nie som ja!!!
napis adminovi nech ti preposle moju IP adresu, ci bude totozna aj s adresou na applefore..Fakt neviem preco tu namna hadzes krive obvinenia, ked ani jedno krive slovo som tu nenapisal.
Spravte si vy dvaja z toho kriminálku… Myslím si, že 80% ľudí čo číta toto fórum sem prišlo koli tomu, že ich zaujíma Apple a nie vaša diskusia o tom kto urobil čo a s kým…
presne, neviem čo tu stale rieši…za to, že mu napisalo nejake 10 ročné decko tak tu teraz bude rozoberať mňa
*s takym istym nickom na Applefore
Admini, mozte zmazat toto vlákno. Vdaka VOTRELEC007 som zrusil na FB stranku, hlavne kvoli poskvrneniu mena tu na Macblogu. Dakujem
trololol, kvoli tomu by si zrusil stranku ? horsiu vyhovorku som nepocul, a inac, jak to ze ten spammer ***************** ci ake to mal meno tu spammoval jak o zivot a daval tu odkazy presne na tvoju stranku ? a ip adresu si mozez niekam dat, urcite mas dynamicku, troll…