Prosim o pomoc

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Prosim o pomoc

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #85324
    majo111
    Účastník (Participant)

    Nenajde sa tu niekto, kto by mi vedel poradit, co mozem mat za problem. Mam MacBook Pro mid 2011 a pravidelne mi zamrza, skusil som ho preinstalovat, nepomohlo, skusil som vymenit disk taktiez nepomohlo. Samozrejme zacalo to robit 5 dni po ukonceni zaruky:( Menil som v nom aj ram za 8GB, vyrobca RAM neznamy kupovane cez eBay, ale tie ram boli menene pred pol rokom, doteraz bolo vsetko v poriadku. Este aj pocas instalacie zamrzal, instaloval som ho pol dna. Som znechuteny, vysolil som plno penazi a mam momentalne nefunkcnu hlinikovu skrinku:( Za vsetky rady vopred dakujem. Prikladam aj foto ako vyzera ked to zamrzne.

    http://imageshack.us/photo/my-images/607/img0524jp.jpg/

    #308408
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Tipoval bych to na tu ramku. Dej si tam tu starou. Bohuzel, ebay pameti jsou sazka do loterie. Mne nemrznul laptop, ale pravidelne mi padaly aplikace. Chvili jsem to pricital flashi, protoze ten padal zarucene nejvic. Ale nakonec jsem zjistil, ze to nema nic s flashem ale s pameti. Po navratu zpet k original 4GB pady prestaly.

    BTW, od koho jsi tu pamet kupoval? Ja u prodejce e_pc_mall

    #308412
    stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

    majo111 odkial si? napis na stefanov@hd-servis.sk

    #308500
    majo111
    Účastník (Participant)

    vybral som jednu RAM-ku a macbook funguje… tak teraz neviem ci je chybny ten slot na doske alebo ram-ka. dufam, ze ramka…

    #308504
    hatto
    Účastník (Participant)

    moze to zle spolupracovat. stalo sa mi (sice na windows stroji) ze ked som mal 2x4gb (rovnake) ramky tak sa mi pc z nicoho nic restartoval, vybral som jednu a odvtedy nebol problem.

    #308576
    majo111
    Účastník (Participant)

    no na novych ramkach zatial vsetko funguje tak ako ma… dufam, ze tak bude aj nadalej…

    #329750
    tuc_tuc_tuc
    Účastník (Participant)

    trochu od témy, ale niečo má spoločné…toto mi robilo aj keď som pripájal externý HDD, nakoniec sa zistilo, že kábel ktorým sme ho pripájali bol nejak poškodený vo vnútri….to isté máš istotne aj ty kvôli RAM, radšej nech sa vypne než aby zbĺkol :) ešte jedna vec, stažuješ sa koľko si vysolil za book a dáš tam RAM od neznámeho výrobcu?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.