Projektor k Macbook pro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Projektor k Macbook pro

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #59177
    bawy
    Moderátor

    Zdravím, už som túto problematiku raz riešil, no práve teraz to je u mňa aktuálne. Takže, chcem nejaký projektor, cenový strop je 14-15 tisíc, vôbec neviem načo sa orientovať, niekde som čítal ze svietivosť nie je smerodatná, bude používaný na sem tam filmik, serial, hra, PS2,… proste takých 120 hodín mesačne max., hlavne nech je tichý. Má niekto skúsenosti ? poprípade mailom. Kľudne aj nejaké tipy môžte hodiť.

    Vďaka

    #133905
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Predpokladam, ze si nad tym uvazoval, ale nebolo by lepsie na to co pises, si radsej kupit nejake lacnejsie LCD TV?

    #133911
    pedro
    Účastník (Participant)

    Tiez by som sa priklonil k LCD tv.. o projektor sa treba starat..menit lampy, davat bacha aby sa neprehrial, atd.. a za cenu aku si uviedol by si mal fakt mizerne rozlisenie..

    #133915
    bawy
    Moderátor

    Ale ja ho nebudem používať štýlom: zapnuty do pozadia…bol som v metre a nakoniec som si odniesol panasonic, som zvedavy – konkretne tento model http://www.avmedia.cz/index.asp?module=ActiveWeb&page=ProductDetail&idKat=10&idSub=103&idZbozi=13432

    #133931
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Tu nejde len o to ako dlho denne to budes mat zapnute aj ked kupovat do toho lampu pomaly v cene projektora kazdych par mesiacov tomu neprida, ale na to co si napisal, sa proste projektor nehodi (rozhodne nie projektor tejto triedy a cenovej kategorie). Ale samozrejme ty vies najlepsie co ti vyhovuje takze si ho uzi :-)

    #133932
    bawy
    Moderátor

    diik ;) lampu uz mam poriesenu..ebay(300$) vratane postovneho, rok by vydrzat mala…koniec koncov ked to bude fakt peklo, tak mi metro dalo 30 dni na vratenie penazi tak ..ale myslim ze budem spokojny.diik

    #133993
    TT
    Účastník (Participant)

    Ja osobne mam prepojeny MacBook Pro cez HDMI na Optoma HD65. S projektorom nie su ziadne starosti, ma len cca 2kg, zoberies ho kde len chces, lampy su v dnesnej dobe uz aj na HD projektory za babku a co je nadolezitejsie, pustit si dobry videoklip, dobru hru, ci taky filmik na obrazovke s uhloprieckou cca 2-3m (kto ma priestory aj 5-6m :) to sa jednoducho neda porovnat ani s najlepsou LCD obrazovkou a co sa tyka kvality obrazu ani najmensie zdanie, ze je to premietany obraz… lampy v pohode vydrzia v rozmedzi 2-3000 hodin, fanatik, ktory pouziva projektor cca 3 hodiny denne 365 dni v roku si vystaci s jednou HD lampou za cca 4000 Sk takmer na tri roky… na premietanie staci jednofarebna stena bledsej farby, platna su tiez uz v dnesnej dobe za par korun (16:9, uhlopriecka 230cm cca 4000Sk) a mas ho dozivotne…

    #134000
    dex
    Účastník (Participant)

    Pridám sa k TT. Ak si niekto kúpi Optomu, neurobí chybu. Sám som cez obyčajnú (nie HD) premietal 2,5 metrový obraz na moju zelenú (!) stenu. Obraz bol naozaj krásny, premietané HD filmy vyzerali nádherne a dokonca svietivosťou presvietil zelenú farbu na bielu ;) Projektor je skvelý najmä kôli uhlopriečke. Ak máte žalúzie a dosť veľkú stenu, nemusíte príliš váhať.

    #134004
    bawy
    Moderátor

    Takže, včera som ho testoval ;) bol som spokojny..pozeral som nejake filmy ( teda skor serialy v divx ) kvalite.. uplne do pohody…ako v kine som sa citil..: ) parada..ucel splnilo..

    #169115
    Majlo11
    Účastník (Participant)

    Zdravim ludkovia.

    Uz posledny tyzden hladam,skumam a porovnavam projektory tak idem pohladat rozumy aj sem.Nejake skusenosti,rady lebo do projektorov som naozaj jelen.Avsak velice uvazujem o Mitsubishi HC5500.Ide teda predovsetkym na Filmy popripade obcas na hry.Myslim ze do 150-180 hod mesacne sa zmestim.

    vdaka za rady

    #169132
    Majlo11
    Účastník (Participant)

    dobra rada nad zlato :) uvidime zajtra.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.