Problem z iTunes 7.7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Problem z iTunes 7.7

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58179
    Pepek
    Účastník (Participant)

    Po update iTunes na verziu 7.7 sa mi iPod Video 5G nevie spustit v iTunes. Po pripojeni iPodu sa zobrazi na ploche, spusti sa aj iTunes ale v postranej liste iTunes sa uz nezobrazi a neustale sa toci farebne kolisko na kurzore. iPod som tiez aktualizoval na verziu 1.3 ale ani tak to nepomohlo. Neviete niekto poradit, prosim?

    Mam MBP 2,16 OSX Tiger

    #128434
    Lindsayboy
    Účastník (Participant)

    Mam novy Ipod Classic. Ako viete s fuknciou COVER FLOW. Lenze neviem ako dat k pesničke obrázok albumu. KEd stlačím že Album cove load napíše mi že musím mať konto na itunes store, kde však žiadajú aj kreditku. Viete mi niekto pomôcť prosím?
    Diky

    #128436
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Je naozaj také ťažké pohľadať vo fóre?

    http://forum.www.macblog.sk/search/?PostBackAction=Search&Keywords=artwork+itunes&Type=Comments&btnSubmit=Vyhľadávanie

    Ľudia, prosím Vás, najskôr použitie vyhľadávanie a ak tam nenájdete to, čo hľadáte, až potom sa spýtajte.

    Ďakujem.

    #128464
    macgirl
    Účastník (Participant)

    Lindsayboy- staci ak si kliknes na piesen alebo na album klines na Get info a z toho sa preklikni na Album network alebo tak nejako a mozes si pridat obrazok aj bez uctu v iTunes store

    #128465
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Že Album network … ROFL :) … to je Album artwork, trošku rozdiel :) … (no offense)

    #128474
    macgirl
    Účastník (Participant)

    tak ja neviem ale ja mam touch a ak chcem obrazok na album dat tak to robim cez to a funguje to…pokial viem.. a napisala som to dobre ale ja sa nehadam ja som v tom nova pmsl…taak potom pardoon

    #128482
    pedro
    Účastník (Participant)

    macgirl: “ja som v tom nova” nie je vyhovorka.. keby si mala aspon zaklady anglictiny tak vies ze “album network” a to co to v skutocnosti je – obal cd – nedava zmysel.

    #128501
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Mac dievča, naštuduj si vo vlastnom záujme aspoň základy angličtiny, toto sú úplne základné pojmy nielen pre najbežnejšiu prácu s Mac-om, ale v IT brandži všeobecne ! No offence (teda pre Teba – neútočím … )

    #128502
    macgirl
    Účastník (Participant)

    fajn im sorry…a zaklady mam pokial viem…ale vdaka…pokusim sa o to :) a inak tam som sa pomylila a nemalo tam byt to co som napisala a doslo mi to az neskor…moja chyba…pretoze vy sa v tom vsetci thak super vyznate, nie kazdy pada taky mudry z neba…no offence !

    #128503
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Dúfam, že si to nezobrala ako nejakú urážku alebo čo, bola to jednoducho kamarátska rada. Ani ja nie som v angličtine génius … :)

    #128504
    macgirl
    Účastník (Participant)

    nie je to v pohode…len ja a anglictina sa mame dost radi, len vazne je pre mna mac aj to vsetko nowe…:) ale urazat sa nemam preco…fakt diki…

    #128506
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    OK, som rád, že si to zobrala v pohode. Btw. Ty si ešte nikdy pred tým nepočula slovné spojenie “Album Artwork” ? A ak smiem vedieť, aký Mac používaš ? Ja som tesne pred switchom, už sa neviem dočkať :). Sorry za OT …

    #128507
    Pepek
    Účastník (Participant)

    O.K. pani, ale ja som sa tu pytal na iny problem z iTunsom. Takze aby som doplnil moj problem, vyskusal som pripojit iPod Classic 160 GB uplne novy. Ked bol este prazdny bez najmensich problemov sa po otvoreni iTunes zobrazil. Ako nahle som nan nakopcil hudbu a foto, tak pri dalsom pripojeni opat rovnaky problem, na ploche sa ukaze ale po otvoreni iTunes sa len roztoci farebne koliesko a nic sa dalej nedeje. Na PC kach sa bez problemov pripoji, otvori iTunes a zobrazi info. Uz som zufali, doteraz som nemal s tymto ziadny problem, teda problem z iTunes. Moze to byt s tou novou verziou iTunes 7.7, ktorej sa pod OS Tiger nieco nezda? Neviete prosim Vas niekto poradit?

    #128510
    Amarok
    Účastník (Participant)

    ja by som skusil vymazat (teda zazalohovat a vymazat) obsahy zloziek /library/itunes alebo ~/library/itunes …. nesom si isty ci su tam hned lebo nemam v ruke mac na cele prazdniny ale skratka vymaz zmienky o itunes v kniznici a on sa bude spravat ako cerstvo nainstalovany…snad pomoze

    #128511
    macgirl
    Účastník (Participant)

    Count Grishnackh: no asi sa budes smiat, ale vazne som to este nepocula…a ak ano, ani som sa nezaujimala o to co to vlastne je heh…noo aky mac…ako to myslis? operacny leopard a mac book :D ja ti vravim, ze ja som sa prihlasila cisto kvoli pomoci, ako vidis tu dost potrebujem pmsl…:)

    #128518
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Mac Mädchen :) Možno budeš prekvapená, ale ja sa Ti určite neplánujem smiať. Pretože každý z nás je jedinečný a originálny so svojimi vedomosťami, či zručnosťami, ale aj chybami. Každý z nás má nejaké tie muchy a je to úplne normálne. A toto je slušné fórum, ktoré má úroveň a je určené na získanie informácií o svete Apple. Čiže pokiaľ budem vedieť, vždy poradím … Gute Nacht. :)

    #128521
    Pepek
    Účastník (Participant)

    Amarok : Prosim Ta, vies mi presne povedat, ktore library iTunes, lebo ked idem do MUSIC>iTunes tak tam mam file iTunes Library (itunes database file), dalej iTunes music library.xml (text document) a priecinok iTunes Previous Libraries.

    #128527
    macgirl
    Účastník (Participant)

    Count Grishnackh: o slusnosti a urovni fora vobec nepochybujem, ak by nemalo uroven a malo byt nejake vulgarne tak sa sem urcite neprihlasim a nebudem ziadat pomoc :) a mas uplnu pravdu. Kazdy sme nejaky a ja tych informacii o svete Apple musim este vela ziskavat. Pri mojich vedomostiach o nich, by som sa ani nemala odpajat a ostat online nonstop :) toda za tvoju pomoc :) ako vidim s tebou treba komunikovat minimalne 3 jazykmi :)

    #128562
    raul
    Moderátor

    to je skoro ako zoznamka, ale s vacsou davkou humoru :-)

    #128563
    piggee
    Účastník (Participant)

    toto forum je cim dalej, tym vtipnejsie. “Chalan s leopardom hlada dievca s odkusnutym jablkom. Zn. Vecerne skolenia” :)))

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.