Dobrý deň, nedávno som si aktualizoval softvér na mojom iPhone a aj iTunes,ked som si dával aktualizovať iPhone nemal som dosť volného miesta,tak som vymzal hudbu,iPhone som potom akutalizoval,všetko bolo OK,po aktualizácií som si chcel tú vymzananú hudbu dať späť do iPhonu,ale iTunes písal,že ho mám tiež aktualizovať,lebo inak sa nedokáže zo synchronizovat s iPhonom,tak som aktualizoval aj iTunes,pripojil som iPhone,začala synchronizácia,ale nezačali sa pesničky ani premiestnovať a už skončila,skúšal som aj samosttane iba Hudbu no nešlo to. Som z toho zúfalý,dúfam,že mi poradíte ako problém odstránit.
Ďakujem.
Matej, tento problem mam i ja. Menil som iphone, a hudba nie a nie do toho noveho. Skusal som s tym robit vsetko co som vedel a neporadil som si. Jedine co mi islo, bolo pesnicky samostatne po jednej, niekedy sa postastilo presunut cely album. Neviem cim to moze byt. Daky bug?
obnovenie systemu telefonu pomocou specialneho flashovacieho rezimu. Podla mna ale v tvojom pripade nebude potrebny. Proste si len zalohuj telefon pomocou Backup v iTunes a klikni na Restore (tiez v iTunes). Pockaj kym cely proces prebehne a potom skontroluj ci sa tvoj problem vyriesil. Zalohu si vies lahko do telefonu naspat nahrat (tiez pomocou iTunes).
Autor
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!