problem s WIFI – iphone 4S

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes problem s WIFI – iphone 4S

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #92293
    obelo
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Chcel by som poprosit o radu ohladom mojho big problemu s Wifi. Pred par tyzdnami mi prestalo detekovat wifi tlacitko. Je sede a ked sa snazim prepnut WIFI do zapnuteho stavu nereaguje. Jednoducho wifi bolo vypnute a neslo zapnut ako keby bol nejaky problem s HW. Skusal som vsetko mozne….zmena najroznejsich nastaveni, aktualizacia, odinstalovanie aplikacii, restart, kompletne premazanie vsetkych dat a nastaveni…..absolutne nic nepomohlo….Rozhodol som sa ist telefon reklamovat a dnes mi po par tyzdnoch prisiel, s protokolom v ktorom bolo napisane, citujem : diagnostika, zavada sa neprejavila, WIFI bez zavad. ….Isiel som do nastaveni, vyzeralo to ze vsetko je v poriadku, dokonca mi hned ponuklo ci sa chcem pripojit k svojej domacej sieti. Potesil som sa, vlozil simkartu, synchronizoval s itunes, obnovil zalohu……a som tam kde som bol……som bezradny, zufaly………opat som skusal reset nastaveni…zmazanie vsetkych dat….absolutne nic nepomaha……..Budem nesmierne vdacny za kazdu radu. Vopred dakujem za odpovede….

    #346210
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Cau

    A skusal si aj Restore cez iTunes? Kompletne premazanie softveru? To by mohlo pomoct. Ale ako si pisal vsimol som si,ze tvoj problem nastal po vlozeni SIM karty. Neviem si predstavit ako,ale mohlo by aj to rusit WIFI,aj ked mi to osobne pride ako nezmysel. Dobre tak este skus vybrat teraz SIM kartu a pohrat sa s tym. Ak ti wifi pojde, je jasne, co tvoj problem sposobuje. A ak nie, tak potom bude asi problem v zalohe…

    #346217
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Tak isto moze byt problem ze si obnovoval zo zalohy….. skus nahodit telefon uplne na novo.

    #346219
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Skus to co pisu ale na 99% ti skapala wifi. Potom reklamacia.

    #357746
    sipi02
    Účastník (Participant)

    Cavte
    mam uplne rovnaky problem ako kolega obelo.
    Zhodou nahod som mal iphon v oprave – nefunkcne sluchatko, po prichode domov som zistil ze mi nefunguje wifi – je šede ako pisal obelo. Dnes som zasiel za opravarom a ukazal mu problem, povedal mi na to že je to softweroví problem – mám kompletne premazať system a potom to nahodiť od znovu. Kedže tu čítam že to nefunguje tak nemam najmenšiu chuť to skušať. Zaujímalo by ma ako dalej postupovať.
    Obelo – vyskušal si to vybratie simky ako ti radil Dreamer ?

    #357823
    bawy
    Moderátor

    Čo nemáš chuť skúšať? v prvom rade potrebuješ vedieť či je to software alebo hardware vada..a to zistíš tak že spravíš restore. Ak nepôjde aj tak, potrebuješ meniť súčiastku. Nič komplikované na tom nie je..restore je stlačenie 1 tlačidla v iTunes.

    #357850
    misulko
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,
    prosim Vás o pomoc, posledné tri dni jak som aktualizoval ios na 6.1.3 na mojom iPhone4 16GB ako keby prestal spolupracovať. Zle reaguje na dotyk,vypína sa wifi,aplikáciu viber a facebook otvara aj 20 sekund niekedy hu vypne a musi sa zapnut nanovo,pri odosielani spravi pri stlaceni send ostane tlacidlo ako keby stlacene aj 10 sekund a az potom odosle je to velmi velmi spomalene a to mam mozno zabrate len 2 GB pamate telefonu. uz som skusil aj druhy krat obnovit system a stale to iste…

    #357856
    shadower
    Účastník (Participant)

    obnovujes ho zo zalohy ?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.