podla mna to orig neni, to by muselo byt vybrane z iPhonu, ale toto je cisto nove. Ale zda sa mi ze aj ked je to kopia, je dost kvalitna, ja by som do toho siel.
Nemyslim, ze by hrozila horsia kvalita fotiek… akurat hrozi, ze pri tom prekrytovavani nieco zmrvis. To by bolo k nevyhodam. Co sa tyka vyhod, tak vyhody tam niesu absolutne ziadne…
Otazka: Preco chce kazdy menit cierne kryty za biele? Nie je to taka trapna forma tuningu z chlapskeho telefonu na zensky?
Prekrytovanie je jednoducah zalezitost nemusis sa nicoho obavat, problem je len v tom ze novy orginal diel nikde nekupis len v autorizovanom servise a ak mam dobre info tak stoji 150€ a to je len predne sklo s LCD.
Ja som kryty nakupil z eBay a nemam s nimi problem ale mam len ciernu farbu biele uz mi dosli (kedze kazdy chce mat biely iPhone :D )
Ale nie je to nic tazke no odporucam ti magneticky skrutkovac na skrutkovanie predneho skla k ramu a nepouzivat ho pri montazi zakladnej dosky inak je to pohoda.
Autor
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!