Prehrávanie stiahnutých súborov Macbookom v iných nekompatibilných médiách.

Domov Diskusné Fóra Ostatné Prehrávanie stiahnutých súborov Macbookom v iných nekompatibilných médiách.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #543618
    Mato1213
    Účastník (Participant)

    Ahojte kupil som si pred nedávnom Macbook Air. Väčšinu počiatočných problémov pri prechode z windowsu mám pravdepodobne za sebou. Neviem si ale poradiť s jednou vecou.

    S windowsom som si zvykol sťahovať hudbu z uložto a podobných stránok a následne ju prehrávať cez USB kľúč v aute v mojom autorádiu ktoré podporuje MP3,Flac,WMA. Všetko išlo bez problémov.

    Teraz keď tú hudbu stiahnem s macom (aj keď vo formáte MP3) mi prehrávanie v autorádiu robí problémy. Pesničky mi síce nakoniec prehrá ale pred tým mi celý album musí každú pesničku načítať a vyhodiť nápis “not support” a až po tom začnú piesne hrať,čo je dosť otravné.

    Nepomohol ani žiadny dostupný convertor (skúšal som aj applácky z apiek aj neoriginálny z netu) s ktorým som to ešte raz prekonvertoval do MP3.

    Rady tipu,sťahuj hudbu z itunes zatiaľ nechcem,pretože neviem,či by mi to nerobilo aj tak v autorádiu problémy. Ak má niekto podobnú skúsenosť,budem vďačný za radu,hľadal som odpoveď v blogu ale nenašiel som rovnaký problém…ďakujem. Maťo.

     

     

     

     

     

    #543655
    rudo.ba
    Účastník (Participant)

    Predpokladám že nahrávaš na windows/dos sformátovaný USB kľúč. Malo by pomôcť pred vysunutím tohto kľúča z Macbooku z neho zmazať všetky pomocné systémové súbory čo si na ňom žiaľ mac vytvára (kadejaké tie “.DS_Store” a podobne). Dajú sa na to nájsť vhodné skripty na webe, alebo appky (používal som zadarmo CleanMyDrive než z neho spravili molocha, teraz jednoduchší “USBClean” čo voľakedy mali akciu zadarmo tak som ho vtedy vzal, teraz je platený, aj iné sa nájdu).

    #543656
    Mato1213
    Účastník (Participant)

    Ďakujem ti za radu,skúsim to,predpokladám,že tieto appky by asi nemali byť Applácke ak mám s nimi odstrániť  tie pomocné systémové súbory,či ? Pretože USBclean aj nejaký “clean my drive 2” som totižto našiel v appstore?

     

     

     

     

     

     

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.