Prečo sú telekom iPhone 5 také lacné?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Prečo sú telekom iPhone 5 také lacné?

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Khaan
    Účastník (Participant)

Zvažujem vrátenie sa k iPhone a trošku nechápem prečo sú ceny Telekom iPhonov a zvyšku také rozdielne. Napríklad tu http://www.webtelefony.sk/index.php?route=product/product&product_id=209 … 530€? Je mi to podozrivé. Veď bazárové z Orange sa predávajú okolo 600. Je tam nejaký rozdiel okrem blokovania? Problémy so zárukou alebo niečo iné?

jigga1411
    Účastník (Participant)

je blokovany… spravi na cene 50-80 E

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Je to blokovaním. Blokovaný fón sa predáva tažšie ako neblokovaný, oto viac iPhone ktorého odblokovanie nieje lacná záležitosť. A čo sa týka záruky tak čo ja viem tak v t-mobile s rekmamáciou problém neni narozdiel od orange.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Na linke Telekomu mi pred dvoma dnami povedali, ze od Januara 2013 ich telefony uz nie su blokovane…

mynick
    Účastník (Participant)

@Drevoplech, a nahodou nevies ako je to s tymi kt. boli kupene skor? Odblokuju ich alebo je to „po starom“?

Drevoplech
    Účastník (Participant)

To netusim… zavolaj na 12345
    Ale zrejme si podpisal zmluvu v ktorej suhlasis, ze kupujes blokovany telefon, takze nemaju dovod ti to odblokovat :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Mam 2-tyzdnovy iphone 5 z Telekomu a po vlozeni O2 simky vyzaduje aktivaciu takze asi budu blokovane nadalej

hatto
    Účastník (Participant)

eraserv: mozno ich zadarmo odblokuvaju. vo (fr) ale aj inych krajinach to tak funguje. nechapem aky to ma vyznam, ale robi sa to

eraserv6
    Účastník (Participant)

Iphone 5 brany na zmluvu Telekom stale blokuje. Info z 12345

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Eraser, kedy si tam volal? Mne pred dvoma dnami volali koli predlzeni zmluvy a ked som sa pytal ci su Androidove telefony blokovane, tak mi panko povedal, ze od noveho roku uz ziadne telefony neblokuju.

Dobre viem, ze 100 operatorov na hotline = 100 roznych odpovedi a vacsinou ani jedna nie je uplne spravna… ale tento sa tvaril ako by tu informaciu mal absolutne stopercentne zarucene overenu.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Drevoplech : Asi pred pol hodinkou. Ako pisem, po vlozeni inej SIM mi nabehne aktivacny proces aj ked siet nabehne a mam plny signal ale aktivovat sa neda. Po vytiahnuti SIM sa mi okamzite zobrazi klasicky springboard.

sarky
    Účastník (Participant)

dá sa nejako zistiť, či je iP blokovaný?

basman
    Účastník (Participant)
    sarky
    Účastník (Participant)

ukazuje mi len, že nie je aktivovaný ešte.

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.