ahojte.
mam macbook air a v poslednej dobe sa mi stava ze ked je v spanku a chcem ho zobudit tak je len tmava obrazovka asi pol minuty a az potom mi da moznost aby som zadal heslo.
nanovo som ho kvoli tomu preinstaloval ale robi to stale.aj po cistej preinstalacii.
vie niekto poradit?
dakujem
ked sa da do spanku a rychlo ho chcem zobudit tak je cierna podsvietena obrazovka asi 30 sekund a az potom mi da moznost dat prihlasogvacie udaje.
niekedy aj ked je v spanku dlho a chcem ho zobudit.
fakt neviem kde by mohla byt chyba ale nieje to moc prijemne.
je to macbook air 2013.i5 procesor ,4gb ram , 128ssd
mavarisc 10.9.4 najnovsi.
stane sa mi to hlavne vtedy ked zaspi a ja ho chcem hned zobudit.skratka aby nesiel do spanku ale nestihnem to, kliknem po trackpade tak vtedy to trva tak 30 sekund kym sa preberie.
niekedy aj ked je v spanku dlho a kliknem po trackpade ale to malokedy.
inak sa zobudza normalne.
ak nepomoze EFI update (co nepomoze lebo je pre 2011), tak v pripade mavericksu by toto mohlo pomoct, vypnes tym hibernaciu
pmset -a hibernatemode 0
nazad ju zapnes: pmset -a hibernatemode 3
ono je normalne, ze ked notebook zavries a hned si to rozmyslis, trva mu nejaky cas, kym sa najprv dostane do sleep rezimu a potom sa zobudi. mne po prechode na Mavericks notebook zaspaval pol minuty. Vratil som sa nazad na ML a zaspi v priebehu 5-8 sekund. mne vypnutie hibernacie pomohlo
Nie je to chyba dosky. Robi to aj moj mbp z roku 2009. Chvilu mu trva, kym zaspi a zacne pulzovat dioda. A ak si to hned po prikaze zaspania chcem zobudit, tak najprv prebehne cely proces na zaspanie a az potom sa zacne zobudzat. Aj dioda zacne pulzovat az ked zaspi, nie hned ked dostane prikaz zaspat.
s3030150: No mne na Mountain Lion trva uspanie asi 23 sekund. Mavericks este nemam nainstalovany. Prebudzanie trva asi 2 sekundy. A to tam mam iba ssd disk.
mne zhruba rovnako, az na to prebudenie – kym otvorim notebook do standardnej polohy, uz je pripojene aj wifi (pokial bolo naposledy pripojene tam kde po prebudeni). mavericks cez minutu do sleepu a cez 10 sekund zo sleepu. Plus SMB2 ako default protokol a Mavericks isiel, skade prisiel
dam uspat alebo len zavrem a niekedy nie je to vobec pravidelne pri zobudeni sa objavi seda obrazovka potom jablko potom konecne nabehne a vyskoci ze sa musel koly nejakemu problemu restartovat
ako pozeram tak tu hodne ludi nadava na mavericks… ale ja som snim zatial najspokojnejsi… ani lion ani ml sa mu podla mna nerovnaju. sl som nemal… ten bol zevraj tiez dobry
Autor
Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Používame súbory cookie, aby sme vám zaručili, že vám na našej stránke poskytneme najlepšie skúsenosti.Súhlasím