Poradte ochranu na iPad 2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Poradte ochranu na iPad 2

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Neolog
    Účastník

Zajtra mi pride iPad 2 a hladam nejake riesenie na jeho ochranu. Najskor som rozmyslal nad nejakym kozenym puzdrom ktore ho chrani aj zpredu aj zozadu ale to som si rozmyslel kvoli tomu ze na iPade je pekna jeho tenkost a tak to nechcem pokazit hrubym puzdrom. Potom som rozmyslal nad kombinaciou krytu len na zadnu stranu + nejaky sleeve na cestovanie atd. no tam sa zas bojim ze mi bude chybat moznost postavenia iPadu ako je to mozne u niektorych puzdier. Na smartcover som nepocul vela dobrych ohlasov + je dost drahy na to ze je to co je.

Poradte nejake riesenie. Dik.

jigga1411
    Účastník

No v podstate si si tu vymenoval asi vsetko. Jedine co ti monzo ostava su nalepovacie folie. Alebo pozri Zaggmate kryt+klavesnica mali aj bez klavesnicepre iPad ale na iPad2 je uz len s klavesnicou

max7323
    Účastník

crumpler
    http://www.tracocomputers.sk/1305021837/crumpler-giordano-special-ipad-dark-navy-silver/

+ smartcover

ja pouzivam k spokojnosti este mozno porozmyslam na foliou na display lebo su tam pruzky od prachu

Neolog
    Účastník

No mozno to spravim nakoniec tak. Smartcover + nejaky taky sleeve ako si postol. Akurat do toho sleevu sa mi to pri beznom prenasani po dome nebude chciet davat takze tam bude len smartcover. Nebude zadna strana poskrabana? Lebo na skrabance som haklivy :D iPhone mam v hrubom puzdre no je pravda ze na macbooku nemam nic a po 7 mesiacoch pouzivania zatial skrabanec nebadam, na druhu stranu ho ale takmer vobec neprenasam.

sk8
    Účastník

iPad mám už asi pol roka a prenašam ho stále a nemam žiadne puzdro ani nič podobné a žiadne škrabance nemam. :)

Neolog
    Účastník

Co poviete na toto http://cgi.ebay.com/iPad-2-Magnetic-Leather-Smart-Cover-Back-Case-/330568146686?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item4cf7659efe#ht_1394wt_1139

Asi zoberiem toto, nevyzera to az tak strasne hrubo ako niektore ostatne a nebudem musiet stresovat ze kam to polozim :)

Laura
    Účastník

To bude asi nejaká čína, to by som si radšej ešte zistila, či to nie je úplný šmejd, 1 pri takýchto veciach nikdy nevie..

Ja mám smartcover a vzadu nálepku (pretože ten obrázok je proste úžasný :)) a je to super.
    Pravda, na dlhšie cesty by to ale ešte niečo chcelo.

max7323
    Účastník

Doma ho prenasam len v smart coveri. Ked ho polozim tak na stranu kde je cover a inac v sleeve , do ktoreho ako jedneho z mala vlezie ipad i so smart coverom

vlastr
    Účastník

Ja pouzivam podobny kryt ako ma logitech a zagg pre ipad2. Je to bluetooth klavesnica stojan a kryt v jednom akurat to nestoji 135 ecok ako original zagg. Ked klavesnicu nepotrebujem pouzivam podobny obal crumpler ako ti pisal max7323. Folie su u mna samozrejmost hoc aj z ebayu ale aby tam aspon cosi chranilo displey a zadnu cast…

onlineman
    Účastník

ešte len čakám na ipad ale tento obal sa mi pozdáva
    http://www.mzone.sk/obaly-a-puzdra-pre-ipad-booklet-cover-pre-ipad-2-black-2790

má s ním niekto skúsenosti?

nopl
    Účastník

@Neolog: kravina… Ja som si objednal od jedneho sikmookeho SmartCover, podla obrazku na ebay to mal byt smartcover, prislo mi presne to z toho tvojho odkazu. Prislo to v krabici od Apple (k nerozoznaniu od originalu) s modelovym cislom, ktory apple ani nerobil. Obal troska flakaty, jedna mala dierka, puzdro nesedi na 100% napr. sluchatka sa velmi tazko zapajaju, magnety nie vzdy vypnu ipad, po 1 mes pouzivania sa uz jeden roh rozlepil. Jedina vyhoda bola ze mi za to vratil prachy.
    Ja som si kupil prihladny Hard case a k tomu som chcel SmartCover, teraz cakam kym sa rozpadne ten cinsky smejd a kupim si SmartCover

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.