Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Pomóóóóóóc jailbreaak 5.0.1 a navigon blbne
- Toto téma obsahuje 11 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 7 months od
P4r4doX.
-
AutorPríspevky
-
29. decembra 2011 o 18:43 #82971
Martin Maťo
Účastník (Participant)Mam dva problemy na dvoch iphonoch.
Jeden po jailbreaku z 5.0.1 stale ukazuje logo jablka … co s tym som zufaly …
A druhy problem je navigon mi zblbol … po najnovsom update myslim ze to je versia 2.0.0 tak tie hlasove povely hrozne a neda sa nic pocuvat v pozadi .. pocitile ste podobny problem ?
prepacte ale som neskutocne nervny
29. decembra 2011 o 18:53 #296098P4r4doX
Účastník (Participant)Naco sa pustas do jailbreak, ked nevies vyriesit problemy s tym spojene ?! Aby si kradol aplikacie ?!
Ked uz jailbreakujes, tak si aspon pozri aktualnu verziu redsn0wu ! Keby si to robil aktualnou verziu, islo by to v pohode, ale ty si to robil starou, takze musis otvorit redsn0w, ist do extras otvorit firmware a kliknut Just boot tethered. Potom ho hod do DFU a nechaj, nech sa dokonci proces, potom sa ti spusti. Potom si z Cydie nainstaluj aplikaciu Corona, aby si nemusel vzdy zapinat iPhone cez PC.29. decembra 2011 o 19:19 #296101basman
Účastník (Participant)@P4r4doX-povazujem ta za inteligentneho a vzelaneho cloveka v IT problematikach skuseneho ale jedno nechapem,preco kazdeho titulujete ze je zlodej,kradne a podobne veci.Ja viem je to sukromne forum a vy urcujete pravidla ale je to take divne.Radsej poradte bez namyslenosti budete vacsi bossovia…mier
29. decembra 2011 o 19:28 #296103P4r4doX
Účastník (Participant)Vezmi si – si vyvojar tvrdo do noci pracujes, kym spravis niejaku app, Apple ti z tvojich ziskov vezme 30% a este niektori (neviem ako inak ich nazvat) zlodeji im ich drinu ukradnu. Ja som ho netituloval ako zlodeja, ja som sa ho pytal, ci chce kradnut aplikacie. Vezmi si, ze tebe by v praci zamestnavatel resp. tvoj zakaznik povedal ten argument, ktory pouzivaju warezaci : „naco by som ti platil, ked to môzem mat zadarmo“. Ake by to pre teba bolo ? Viem, ze na nasom chudobnom Slovensku mozno niekto nema peniaze na „veci, ktore sa daju zohnat zadarmo“, ale vezmi si to z tej druhej strany a pochopis ma …
P.S. Dik za kompliment, ale dakedy ma fakt vytocia, mal by som sa viac ovladat :D
29. decembra 2011 o 19:34 #296105Martin Maťo
Účastník (Participant)dakujem strasne krasne ze napisete odpoved ale poradit ani za svet ! skusim nejaku inu stranku, snad mi inde poradie lepsie a neodstudia ma za warez. Hlavne som chcel spravit jailbrak ne preto aby som daco kradol, ale vraj len tak sa da nainstalovat iblackist na blokovanie cisiel … furt ma to otravuje mi volaju nejake reklamne, prieskumy … leze mi to na nervy a este volaju nejaki japonci ze podielove fondy a neviem ako volaju lebo ich zrusim a o dve sekundy mi zvoni telefon znova … a neda sa im vysvetlit aby mi nevolali ….
29. decembra 2011 o 19:36 #296107P4r4doX
Účastník (Participant)Musis urobit untethered jailbreak, lebo mas iba tethered, cize vzdy, ked ho vypnes ho musis zapinat cez PC. Skus ho dat do DFU, restornut, stiahnut si najnovsi redsn0w a jailbreaknut cezen.
EDIT : tu mas link na najnovsi redsn0w + navod : http://www.redmondpie.com/fix-ios-5.0.1-untethered-jailbreak-bugs-with-new-redsn0w-0.9.10b3-update-now/
29. decembra 2011 o 19:38 #296108basman
Účastník (Participant)@P4r4doX nepovazuj nas za uplnych blbcov(13 rokov) urazas nasu inteligenciu
29. decembra 2011 o 19:46 #296109petto16
Účastník (Participant)Martin ja mam ties ten problem, lenze mne uz ponukaju aj investicie do cinskych firiem, uz ponukali aj zlato. Nehladal som ziadne riesenie, ale tato app sa mi paci. Prave som zacal uvazovat o JB aj ja.
29. decembra 2011 o 19:51 #296110MoRFi
Účastník (Participant)basman: v kupovani apps stojim za P4r4doX-om, tiez som sa na zaciatku isiel zblaznit z jailbreaku, skusat vsetko mozne, kradnut a pod. az ked som raz presiel na novsi SW a jailbreak nebol dostupny, som pochopil ze ked si na nieco zvyknes tak sa to oplati kupit, to iste mal moj brasko, a aj ked on caka na JB, ja mu kupujem vsetky appky ktore si praje lebo viem, ze ich do buducna uz bude mat na stalo. ale ludia casom zistia ze zaplatit smiesne drobne za mini aplikaciu sa fakt oplati, ako cakat na aplikaciu niekolko mesiacov ked ti nutne treba preinstalovat FW. jedine preco by som si JB znova dal je SBSettings, nic viac, a aj to je uz nahraditelne ale horsou nahradou… takze fakt odporucam skor appky kupovat, resp. pockat na nejaku akciu a tak. fakt sa to oplati a clovek moze aj s kludnym svedomim spat.
29. decembra 2011 o 19:51 #296111Martin Maťo
Účastník (Participant)par4dox4 ale mne to nejde dat do dfu ale ani neviem co to je …
petto: to ma asi chapes … a stale neviem to dat lebo android to ma tiez cez appku som to pouzival ale anroid bol brak tak ze iphone len nema blokovanie ;(;(
29. decembra 2011 o 20:00 #296114petto16
Účastník (Participant)skusim nahodit jb ved urcite sa to bude dat nasledne aj odstranit,
skus googleho :) a najdes:
29. decembra 2011 o 20:07 #296115P4r4doX
Účastník (Participant)Do DFU sa dostanes : drz home+power, kym zhasne displej potom na 3 sekundy drz power, potom pridaj home a spolu ich drz na 10 sekund, potom jablko zmizne, prestan drzat power a drz len home na 15 sekund potom ti ostane cierny displej, pripoj k iTunes a daj restore. Potom urob nanovo jailbreak podla toho linku, co som ti dal hore. GL ;)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.