Pomoc s win. XP.64 bit.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pomoc s win. XP.64 bit.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    vlasko
    Účastník (Participant)

Mam starsi Mac Pro ako je to s win.XP.64 bit cez bootcamp da sa ?som skor nadsenec 3D a taky 3DS.max je super,lenze neviem ci by som rozbehol 64 bit verziu na starsom Mac Po…:-(..Mozte poradit?

Macker2
    Účastník (Participant)

Ja ti mozem poradit uplne za najviac.

Presne tento problem som riesil. Mam Mac Pro kupoveny december 2007 a k tomu Leoparda kde este neboli 64bitove drivery. Robime v 3DMax 2008 64 bit tak som potreboval 64 bit system od MS. Vybral som si uz Vistu sice a normalne som si stiahol (mozno trochu warez ale mna ten komp stal 200k bez DPH cize hadam mam na to pravo) 64bit drivery pre Leopard a vsetko fici perfektne. Myslim si ale ze v SWP by mi tie drivery dali keby som ich poprosil cize tym padom ziadny warez.

Jedina vec co ma sere ze Vista nevie pracovat s osmimi jadrami ale to je uz ina tema :-)

vlasko
    Účastník (Participant)

Dik,ale zabudol som na jednu dolezitu vec :-( ,ja mam este ten dvojjadrovy Xeon…predoslu generaciu Mac Pro..Presiel som z PC na Mac co rozhodne nelutujem…Ja som ho kupoval nejak v auguste,myslim…este s Tigrom…neskor som si dokupil Lea kvoli bootcampu,chcel som tam drbnut win.64.bit a 9 Max..Viem ze novy Mac Pro je rychlejsi nez zvuk :-) ale aj dva dvojjadraky maju solidny vykon…s dobrou grafikou a minimalne 8 giga ram pravdaze….jedna z moznosti je Maya,lenze ja mam Max…o tvojom probleme som cital,lenze tie drivery su na iny procak :-(….Takze neviem..

Macker2
    Účastník (Participant)

Vlasko nie su vseobecne 64bit drivery? ja som mal pocit zo to su proste na Mac Pro.

vlasko
    Účastník (Participant)

neviem..vies co,stiahnem a uvidim-nebudem spekulovat :-)

Kompi
    Účastník (Participant)

Ked slapu tie drivery na Macbookoch pro, macbookoch, hadam nebude problem s chipsetom, co mas v tom MAC PRO… Ale ako pisete, treba vyskusat.

vlasko
    Účastník (Participant)

hej…asi to predsa len bude slapat :-)..podobne vecy sa tu uz riesili,asi ma zmiatli tie informacie o tej novej grafickej karte NVIDIA GeForce 8800 GT ta myslim na starsich macoch zatial nejde,ale toje uz ina pesnicka…Dik obom :-)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.