Podla toho videa potrebujem kartu ktora je funkcna , cize od operatora na ktoreho je brani mobil lenze mne nejde spustit ani mobil :D takze asi ho budem muset hacktivovat a zistit serial teda ked to nejde aj inac a podla serialu skusit najst operatora a zem pretoze tiez neviem.
joucker tvoja fantazia a schopnost samokomunikacie nemaju konca kraja :) fantazie sa drz, samokomunikacie sa vzdaj lebo budes za blazna :) pokial tam mas baseband 04.10.01 tak ten asi je mozne odblokovat pomocou gevey karty(NEHOVORIM TO NA 100%), cize nerob nic ine ako dostat do telefonu aktivovany SW.
potrebujes dostat telefon do pwned DFU, nahrat aktivovany custum FW ktory ti neupdatuje baseband na novsiu verziu a odblokovat telefon s GEVEY kartou. ak som nieco napisal zle tak sa ospravedlnujem a nech ma niekto opravi.
presny postup a verzie programov ti nepisem lebo by som sa stratil v cislach.
Cez snowbreez som si nahral do telefonu nejaku haluz a uz nieje zamknuty ale neda sa dostat do menu vzdi to krachne na sim karte takze teras mam jednoducho kupit gevey a skusit to snou odomknut?
zapnem telefon a spusti sa nieco ako nastavenie telefonu. mam zvolit jazyk krajnu povodu ci chcem zapnut lokalizacnu sluzbu a nastavit si wifi a nakoniec ze vlozte simkartu a ked ju tam nemam da ze vlozte simku a ak ju tam dam napise ze blokovany alebo co :D