- Toto téma obsahuje 34 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 4 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Pomoc: Iphone 4
v tomto videu tipek ukazuje ako sa to ma spravit a pise tam aj BB 4.10.01.
Prosim je to mozne?
Podla toho videa potrebujem kartu ktora je funkcna , cize od operatora na ktoreho je brani mobil lenze mne nejde spustit ani mobil :D takze asi ho budem muset hacktivovat a zistit serial teda ked to nejde aj inac a podla serialu skusit najst operatora a zem pretoze tiez neviem.
potom staci ziskat simku odneho a pokracovat ako vo videu co ty nato?
serial som nasel uz v tiny umbrele takze teras len jak zistim operatora :D
P4r4doX : nedas mi naseba skype alebo Fb alebo nieco velmi by si my pomohol.
AT&T, Vinaphone je operator.
dobre tak potom inak ak to nejde spravi nevie niekdo kedy to pojde alebo aspon nieco priblizne ? Alebo ako sa da iphone vratit na vyrobnu verziu.
joucker tvoja fantazia a schopnost samokomunikacie nemaju konca kraja :) fantazie sa drz, samokomunikacie sa vzdaj lebo budes za blazna :) pokial tam mas baseband 04.10.01 tak ten asi je mozne odblokovat pomocou gevey karty(NEHOVORIM TO NA 100%), cize nerob nic ine ako dostat do telefonu aktivovany SW.
potrebujes dostat telefon do pwned DFU, nahrat aktivovany custum FW ktory ti neupdatuje baseband na novsiu verziu a odblokovat telefon s GEVEY kartou. ak som nieco napisal zle tak sa ospravedlnujem a nech ma niekto opravi.
presny postup a verzie programov ti nepisem lebo by som sa stratil v cislach.
P.S. ziadna vyrobna verzia neexistuje
Cez snowbreez som si nahral do telefonu nejaku haluz a uz nieje zamknuty ale neda sa dostat do menu vzdi to krachne na sim karte takze teras mam jednoducho kupit gevey a skusit to snou odomknut?
Co myslis pod tym nejde sa dostat do menu? Co ti pise resp co sa stane?
zapnem telefon a spusti sa nieco ako nastavenie telefonu. mam zvolit jazyk krajnu povodu ci chcem zapnut lokalizacnu sluzbu a nastavit si wifi a nakoniec ze vlozte simkartu a ked ju tam nemam da ze vlozte simku a ak ju tam dam napise ze blokovany alebo co :D
a mas tam urcite aktivovany fw? Este som to s iOS 5 neskusal, mozno sa to s gevey aktivuje, neviem… Sorry. Mozno niekto rozvinie moje myslienky.
skusim este raz fw
to fw robim cez sn0wbreez a nefunguje to , da sa nejak downgrade ios?
staci cez snowbreeze urobit custom fw tam dat hacktivovat a tom strcis sim+gevey a bude slapat!!!!!
Nemusis nic downgrade!!!