Pomoc iným: iPod touch/iPhone zamrznutý na apple logu-riešenie bez restoru!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomoc iným: iPod touch/iPhone zamrznutý na apple logu-riešenie bez restoru!!!

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58498
    Nopix
    Účastník (Participant)

    3x sa mi stalo, že mi môj iPod touch zamrzol na Apple-logu, vždy bolo jediným riiešením iPod restorovať (teda vymazať na Ňom všetky dáta, savy z hier atď)

    15 MINÚTOVÉ RIEŠENIE PROBLÉMU BEZ RESTORE:

    1. Pripojte zamrznutý iPod touch/iPhone k iTunes cez USB. Neodpájajte iPod/iPhone od počítača počas všetkých nasledujúcich krokov. iTunes môže zamrznúť….ale to je OK, nevypínajte iTunes!. iPod/iPhone musíte mať pripojený k iTunes, ináč to nefunguje
    2. Keď ste iPod/iPhone pripojili, držte naraz Sleep/Wake a Home tlačítka, kým obrazovka nezabliká a neobjaví sa znovu Apple logo
    3. Počkajte kým sa obrazovka s Apple logom “zadými”, teda vypne sa podsvitenie (trvá to do priatich minút). Nerebootujte kým sa apple logo stmaví!
    4. Znova držte naraz Sleep/Wake a Home tlačítka, kým obrazovka nezabliká (ipod sa rebootuje) a neobjaví sa znovu Apple logo.
    5. Po 2 minútach môže iPhone začať vibrovať. Čakajte ďaľej, kým sa Apple logo znova stmaví. iTunes môže v tomto bode rozoznať iPod/iPhone, ale nerobte s iTunes nič, ani neskúšajte iPod/iTunes synchronizovať s iTunes
    6. Po tretí raz naraz držte Sleep/Wake a Home tlačítka, kým obrazovka nezabliká (ipod sa rebootuje) a neobjaví sa znovu Apple logo. Po 2 minútach môže iPhone začať znova vibrovať .Po chvýli sa zobrazí Home Screen!!!!

    TIPY, ABY iPOD/iPHONE NEZAMŔZAL:
    1. Nepoužívajte App Store na iPod-e/iPhone. Na inštalovanie/sťahovanie aplikácií používajte LEN iTunes
    2. NIKDY ne(z)rušte synchronizáciu alebo zálohovanie (backup) iPod-u/iPhon-u
    3. Ak už inštalujete/updatujete aplikáciu na iPod-e/iPhone bez použitia iTunes, počkajte kým sa “activity indicator” (vedľa 3G/wi-fi indikátora) prestane točiť, predtým ako spustíte akúkoľvek aplikáciu..

    #129954
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Nemyslíš, že je trochu neslušné vštepovať iným, aby napríklad nepoužívali AppStore na iPhone/iTouch, len na základe Tvojej skúsenosti?

    #129955
    pedro
    Účastník (Participant)

    pekny navod, verim ze ho vela ludi oceni.

    mam iba komentar k tipu c.2: to je podla mna absolutne nerealne.. backup mojho iphonu 3g trva skoro hodinu a pol( a to nemam az tak vela aplikacii- 3 obrazovky).. rusim ho vzdy. Dokonca som to cital ako oficialny “workaround” – ak synchronizacia trva dlho kvoli backupu, nebackupujte vzdy a normalne ho zruste.

    #129956
    Nopix
    Účastník (Participant)

    jj, ale to sú len tipy, niesú preverené, a nemusia pomáhať. návod funguje

    #129959
    dzankou
    Účastník (Participant)

    hej s tym appstorom je to fakt
    Je tam par bugov pri synchronizacii, najma hlaska v iphone po sync: “No iPod Contents”
    je to chyba, ktora nastve, ale to asi nesuvisi so zamrznutim pri starte

    U niektorych iphonov po niekolkych restorov s hlaskou “error 6” to niekedy pekne lezie na nervy:)
    no ale co uz, prvi nadsenci co si kupia o polnoci mozno netusia ze ich cakaju dalsie prebdene noci:))) mozno prave restorovanim…no nechajme sa prekvapit…

    3G ma podobnych problemov viac( http://www.modmyifone.com/forums/native-iphone-ipod-touch-app-discussion/290961-ipod-app-says-no-content-though-uploaded-using-itunes.html
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1645053&tstart=0 )

    vdaka dobry tip zide sa urcite

    #131034
    mikus
    Účastník (Participant)

    jeden zo sposobov co robit ak vam itouch zamrzne na apple logu pri rebootovani je vypnut ho, zapnut itunes, na vypnutom itouchi drzat home a zapojit ho pocas drzania home tlacidla ku compu. sam si vypyta restore…:-)

    #173090
    ganjatko
    Účastník (Participant)

    ja som sa pokusal jailbraknut ipod touch setko bolo fajn az dokym nenastala chvila ze ipod sa mal rebootovat a zapnut ostalo svietit apple logo …..skusim vam blizsie opisat jeho reakcie ked je pripojeny k PC rozsvieti sa apple logo po minutke ho najde itunes ako ze sa pripojil ale stale svieti apple logo nic sa nedeje po cca piatich minutach sa sam restartuje a odpoji od itunes …zonovu sa rozsvieti apple logo a svieti po minutke zase ho itunes najde ale stale svieti logo tak som sa rozhodol dat restore dam restore vypisi EXTRACTING software to je v poriadku napise ze peparing ipod for update alebo take nieco uz si to doslovne nepamatam a itunes zamrzne….medzi tym ako je zamrznute sa ipod zase sam restartuje sa odpoji od itunes a a itnues vyhodi chybu ipod could not be restored UNKNOWN ERROR……co stym ??? :( :( vyssie uvedeny navod nefungoval kedze skorej nez sa stihne logo “zadymit” cize vypnut display sa mi ipod restartuje sam ….

    #297040
    cIbo
    Účastník (Participant)

    WOOOOOOOOOW Thannkkk díkiii moc.. :))

    #297046
    cIbo
    Účastník (Participant)

    Ja mám problém že to logo sa proste nezhasne … :(

    #351182
    gabiszekelyova
    Účastník (Participant)

    ďakujem! funguje to :))

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.